-
Βοηθεια
Παιρνω το ζολοφτ 2 μηνες.εχω δει προοδο.εχω δει κ κρισαρεσ κλαμα κλπ ..
Παντα τισ μερες πριν την περιοδο ειμαι ανεξελεγκτη στισ κρισεισ....
Μ γραψε κ λαμικταλ.
Χθεσ σε μια κουβεντα με το αγορι μ τ ειπα οτι νιωθω αγχοσ κ φοβο γ τη σχεση μασ..τον αγαπαω.αλλα εκει π δεν εβλεπα μπροστα μ 2 χρονια μαζι τ κ πιστευα οτι ειμαι λιγη γ εκεινον παρατηρω οτι βλεπω κ αλλουσ αντρεσ...δεν εχω επιθυμησει να γνωρισω καποιον αλλα μολισ δω καποιον ομορφο νιωθω ενοχεσ κ καψιμο μεσα μ.μετα κλαμα..
Εχω σκεφτει πώσ θα ηταν η ζωη μ αν ...το ενα αν ημουν με εναν πιο ομορφο..
Αν εχω την αναγκη να γνωρισω νεο ατομο...αλλα δεν θελω..δεν ειναι οτι θα χωρισω κ θα βγω για ψαξιμο..δεν μπορω καν να φανταστω τη μερα μ χωρισ το αγορι μ.συνεχεια κανω αρνητικεσ σκεψεισ..κ στην ιδεα οτι μπορει να χωρισουμε ή οτι μπορει να ειναι κοντα αυτη η ωρα ειπα "θελω να πεθανω" κ εκλαιγα μεχρι το πρωι...
1η φορα το ειπα...ο γιατροσ μ ειπε οτι αν δεν ηταν το συγκεκριμενο αγορι μ θα ηταν καποιο αλλο...απλα ξεσπαω εκει ..κ μ γραψε και λαμικταλ...
Νιωθω 23 χρονων τζανκι..δεν μπορω να δεχθω οτι εχω καταθλιψη γι αυτο το λογο...σκεφτομαι να μ ακουμπαει αλλοσ και μονο εμετο δεν κανω..ομωσ απο τοτε π ξεψαχνιζω τα παντα στο μυαλο μ η σχεση μ σαν βιωματα παιρνει αποσταση απο μρνα μεσα μ...