Τρελαμένο νευρικό σύστημα!!
Καλησπέρα.. Είμαι παλι εδω αν και εχω ξαναγραψει για αυτο το θέμα.. Περίπου 2 μήνες πια αισίως βασανιζομαι με το άγχος μου και τις επιπτώσεις του στο σωμα μου.. Δυστυχώς έκανα το λάθος όπως οι περισσότεροι απο εμάς να συμβουλευτω τον dr. Google κ εννοείται οδηγήθηκα στη διάγνωση της σκλήρυνσης.. Μερικά τσίμπηματα με έκαναν να σκεφτώ τα χειρότερα. Ακολούθησαν 3 νευρολογοι οι οποίοι μου απέκλεισαν την πιθανότητα κ μου καναν λογο για αγχος κ στρες. Το μυαλό μου όμως κολλημενο αρνουνταν να ηρεμήσει έτσι εψαχνα συνέχεια τα πάντα στο ίντερνετ μανιωδως μέχρι που διαβασα για συσπάσεις μυων. Έκτοτε τα τσίμπηματα εξαφανιστηκαν κ εδω και 1μιση μηνα εχω μικρές συσπασεις στους μυς σαν αυτούς που συμβαίνουν στο βλέφαρο. Κάποιες ημέρες είναι καλές διότι είναι λίγοι, κάποιες άλλες όμως που υπάρχει τρομερό άγχος το σώμα μου τρελαίνεται εντελώς κ οι συσπάσεις είναι όλη την ημέρα. Συμβαίνει σε κάποιον αλλο??? Είπα να μην ξανατρεξω στους γιατρούς άφηστε που ο ένας ο οποίος ασχολήθηκε κ πολύ μαζί μου, μου είπε πως αν ξαναπάω θα αναγκαστεί να μου χορηγήσει φάρμακο για να ηρεμήσω!!!