Originally Posted by
broken heart 1985
Προσωπικά είμαι 33 και ποτέ δεν είχα τρέλα με τα κινητά και ούτε έχω ( οπότε δεν είναι όλες με ένα κινητό στο χέρι ). Σχέση δεν έχετε και αν έχετε, γίνεται με το ζόρι εκ μέρους της που εσύ την παρακαλούσες καιρό να ιδωθείτε ( που αυτό χωλαίνει εξαρχής). Σου συνιστώ φιλικά να μείνεις μόνος σου για κάποιο καιρό να τα βρεις με τον εαυτό σου γιατί αυτό που νομίζεις ότι έχεις, δεν θα κρατήσει και θα ταλαιπωρηθείς. Καλό είναι να μένει ο άνθρωπος και λίγο μόνος ( μη φοβάσαι τη μοναξιά είσαι ήδη 25 ).
Σε αυτό που αναφέρεις με το facebook δεν ξέρεις ο άλλος με πόσους μπορεί συγχρόνως να μιλάει για αυτό δεν εμπιστεύομαι τέτοιες γνωριμίες γιατί ξενερώνω απίστευτα με αυτά τα φατσοβιβλία. Μπορεί αυτή να μιλάει και με άλλους και να ψάχνεται γιατί από την αρχή είναι χλιαρά τα πράματα. Εγώ τον πρώην μου αρραβωνιαστικό τον γνώρισα τυχαία από το ίντερνετ σε φόρουμ συζητήσεων που είχε ως αυτό προσωπικά μηνύματα. Ήμασταν μαζί κοντά 7 χρόνια και διαλύθηκαν όλα με τον χειρότερο τρόπο. Φαντάσου δηλαδή τη γνώμη που έχω για το facebook.