Originally Posted by
azia7
Καλησπερα. ειμαι 21 χρονων και εχω σχεση 4,5 χρονια. Γενικα, εχουν υπαρξει πολλες ασχημες και δυσκολες στιγμες, αλλα τον τελευταιο 1,5 χρονο αντιμετωπιζει αρκετα σοβαρα προβληματα , τα οποια εχουν αρνητικες επιπτωσεις και στη σχεση. πολλες, φορες δεν του σταθηκα και γινομουν και εγω μερος των προβληματων, παρολα αυτα μεχρι τις αρχες καλοκαιριου ημασταν μαζι. Για δυο μηνες ομως μεστο καλοκαιρι ελειπα σε μακρινο ταξιδι, και παραλληλα στη ζωη του ηρθαν πολλες αναποδιες και κακιες καταστασεις, με αποτελεσμα η απουσια μου να μετρησεις πολυ χειροτερα και να την δει εκδικητικα ως προς εμενα. Για ενα διαστημα ειχαμε σταματησει και να μιλαμε καθως μονο μαλωναμε, και γυρνωντας αντικρυσα εναν αλλον ανθρωπο. Βρηκα εναν ανθρωπο χωρις κανεναν διπλα του, να εεχει νεκρωσει καθε συναισθημα μεσα του, να μην τον νοιαζει κανεις και τιποτα, να μην κανει τιποτα απολυτως για τον εαυτο του παρα μονο να καταναλωνεται για να ξεχνιεται, εναν ανθρωπο να χει καταστρεψει και να εχει χασει τον ιδιο του τον εαυτο και μεσα σε ολα αυτα να θελει να διωξει και εμενα απο διπλα του. Δε ξερω πως να το διαχειριστω, ξερω οτι θελει να χωρισουμε λογω της καταστασης του και οχι γιατι το θελει πραγματικα, η παρουσια μου τον πιεζει και δεν τον βοηθαει αλλα παραλληλα και η απουσια μου. θελω πραγματικα να τον βοηθησω να συνελθει και να ειναι πρωτα καλα αυτος και μετα και εμεις μεταξυ μας, αλλα οταν συναισθηματικα δεν ειναι διαθεσιμος για τιποτα και εμενα δεν με θελει πια στη ζωη του, τι μπορω να κανω? πως μπορω να τον βοηθησω, να σωσω τη σχεση μας, και να μην φθαρω σοβαρα εγω?