-
ΓΑΔ και μετα κατάθλιψη..
Έχει τύχει σε κανέναν? Εκεί που ήμουν συνέχεια αγχωμενη και στην τσιτα μου γύρισε ανάποδα. Μονιμη θλιψη και αδράνεια ελλειψη ενδιαφεροντος και αϋπνία ελλειψη όρεξης για φαγητό και σεξ και δεν μπορω να σηκωθω απ το κρεβάτι. Το αγχος έφυγε αλλά νιώθω μια αβάσταχτη θλιψη και ανικανότητα. Δεν εχω ορεξη για τίποτα.
-
Συνήθως έτσι γίνεται..........!!!
-
τις τελευταίες 5 μέρες είσαι έτσι σωστά? κανε υπομονή γιατί με αυτά τα χημικά που ψεκάσανε σε όλη την ελλάδα έχουμε γίνει όλη χαλια...
-
Ναι μου γύρισε ανάποδα!!! Τι να πω...
-
-
καμια φορα συμβαίνει ρε συ... δεν είναι για πάντα αυτό μην σε ανησυχεί... απλά κάποιες στιγμές ο οργανισμός από μονος του από την πολύ ένταση και το stress μπαίνει σε αυτή την κατάσταση... είναι απόλυτα λογικό... δεν σημαίνει πως έχεις κατάθλιψη... απλά σε πιάνει μια υπερκόπωση και βαρεμάρα τρελή...! πινε και κάνα καφέ και να δεις πως θα έρθεις στα ισα σου...! αλλα τι είναι προτιμότερο? αυτή η βαρεμάρα/κατάθλιψη η το έντονο άγχος? απόλαυσε την στιγμή που είσαι ετσι δες το θετικά... και το άγχος εκεί είναι μωρέ θα έρθει ξανά... μετά βρες κάποιο τρόπο διαχείρισης του άγχους.... υπάρχουνε τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να κανεις για να είσαι καλά...