Originally Posted by
anonymh
Καλησπερα ειμαι νεα στο φορουμ και θα ηθελα την βοηθεια σας. Πριν ενα μηνα χωρισα με τον συντροφο μου που ημασταν μαζι 3 χρονια. Τρια χρονια που εγω εδωσα και την ψυχη μου σε αυτη την σχεση. Εκανα παρα πολλες θυσιες για να ειμαι μαζι του, εχασα πολλους ανθρωπους απο την ζωη μου, ενα διαστημα που εργαζομουν εκτος αθηνων εκανα συνεχως ταξιδια για να τον βλεπω εστω και λιγο. Ολα αυτα μονοπλευρα. Δυστυχως σε αυτη την σχεση εγω αγαπησα πιο πολυ(το ελεγε και ο ιδιος μαλιστα) εχασα ολοκληρωτικα τον εαυτο μου για να ειμαι μαζι του, εγινα μια αλλη ομως το καταλαβα αργα. Ζηλευε παθολογικα, ειχε μεγαλα θεματα με το που βγαινω και με ποιον και αυτος ηταν και ο λογος που τσακωνομασταν συνεχως. Να προσθεσω οτι σαν χαρακτηρας ειναι πολυ εκδικητικος, οταν δει κατι που δεν του αρεσει θα κοιταξει να σε πονεσει για να παρει το αιμα του πισω. Παρολα αυτα οποτε ημασταν μαζι εδειχνε να με θελει πολυ, να μην θελει να με χασει και ας το εδειχνε με τον τροπο του. Το τελευταιο διαστημα με απευφεγε. Εβρισκε συνεχως δικαιολογιες για να μην βρισκομαστε, ηταν απομακρος και κλειστος. Εν τελη βρηκε την αφορμη με ενα μηνυμα για χρονια πολλα στα γενεθλια μου απο εναν φιλο που χα πολυ καιρο να μιλησω. Θολωσε με εβρισε μου ειπε οτι τελειωσαμε και σηκωθηκε και εφυγε. Απο τοτε και τι δεν εκανα για να τον πλησιασω. Του στελνα μηνυματα\, τον επαιρνα τηλεφωνα απεγνωσμενα κλαιγοντας γιατι τον ηθελα πισω. Αυτος παγος. Ενας ξενος. Δεν μου απαντουσε αλλα και οποτε το εκανε μου ελεγε οτι τον ενοχλω οτι θελει να κανει την ζωη του και οτι του τελειωσε. Του τελειωσε ετσι απλα...Τρια χρονια μεσα σε ενα μηνα τα ξεγραψε λες και δεν υπηρχαν ποτε... Ομως εγω ποναω..Ποναω πολυ γιατι του εδωσα ενα κομματι του εαυτου μου. Εγω διαλυομαι,δεν μπορω να βγω απο το σπιτι ειμαι συνεχως θλιμμενη, καλα καλα δεν τρωω και δεν κοιμαμαι, και αυτος μαθαινω οτι ειναι μια χαρα. Μαλιστα τηην τελευταια φορα που μιλησαμε μου ειπε πως παρολο που εχι συναισθηματα για μενα και δεν με χει ξεπερασει, οτι δεν του λειπω, οτι ειναι καλυτερα και ηρεμος πλεον ενω εγω ειμαι χιλια κομματια. Πλεον σταματησα να εκβιαζω καταστασεις. Δεν του χω ξαναμιλησει και προσπαθω πολυ να μην μπαινω στην διαδικασια να μαθαινω τι κανει και που ειναι. Πως ομως να απαλυνω τον πονο? Πως μπορει ενας ανθρωπος που του χεις δωσει ουσιαστικα την ζωη σου να ειναι τοσο αχαριστος και να τα πεταει στα σκουπιδια? Ξερω οτι θα μου πειτε οτι ο χρονος τα γιατρευει ολα. Ειναι αληθεια και εχω περασει και απο χωρισμο στο παρελθον. Ομως αυτη την φορα ποναω παρα πολυ. Νιωθω οτι δεν με αναγνωριζω. Τι να κανω για να ηρεμησω? Πως μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου και την καρδια μου εναν ανθρωπο που παρολο που ηταν τοσο καιρο μαζι μου, φανηκε στο τελος τοσο ακαρδος?
Σας ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο