Με τρομο! κι φρικη! εμαθα οτι ειχα ιδια παθηση ! με Chester Bennington(linkin park)
Με τρομο! κι φρικη! εμαθα οτι ειχω ιδια παθηση !κι περνω ιδια φαρμακα! με Chester Bennington(linkin park) ,Αntony Bourdain, Chris Cornell ! -ολοι τους δυασημοι οπου αυτοκτωνησαν μεσα στον χρονο!!
Ανατριχιασα οταν διαβασα οτι εχω ιδια παθηση, κι περνω κι ιδια φαρμακα!!! ολοι αυτοι , αυτοκτωνησαν παρα το οτι περναγαν πολυ καλητερα απο εμενα! οτι ειχαν οτι εγω δεν εχω!! -ισως για αυτο εγω δεν θελω να πεθανω - ,αλλα ειναι πολυ ξενερωμα!! κι ερωτω, -μαλον θα ρωτησω εκει που πρεπει,, γτ. δινουν ακομα αυτο το φαρμακα αφου τοσος κοσμος "φουνταρει"?
Ποσωπικα νιωθω μια χαρα, κι παρα το οτι ακομα δεν εχω μαθει ορθωγραφια! χαχα , νιωθω οτι ειμαι σε πολυ καλη φαση της ζωης μου! βεβαια κι αυτοι λιγο πριν αυτοκτωνησουν πεζαν με τα πεδακια τους!! ευχομαι να μην παθω κατις παρομοιο!!
Ενα αλλο ασχημο κοινο , οπου ειχα με τους συχορεμενους ειναι οτι κι εγω , οποως αυτοι ειχαμε περασει απο μακροχρονη εξαρτηση με οποιουχα οπως κωδεινη,ηρωινη κ.α.
Μαλον θα πρεπει να αλλαξω φαρμακο,,,