Τοσο θυμωμενος.....τοσο μονη μου
Καλησπερα.
Ειμαι σε σχεση 7 χρονια και τα τελευταια 2 ζουμε στο εξωτερικο. Η σχεση ειναι απο αυτες που ειμαστε πολυ καλα η πολυ ασχημα. Εγω ειμαι ενας ανθρωπος με σχετικα μετρια εμπιστοσυνη στον εαυτο μου αλλα σε καθε ευκαιρια παλευω να γινομαι ενας καλυτερος ανθρωπος. Γενικα πιστευω πολυ στην δυναμη της αγαπης και πως αλλαζουν πραγματα με προσπαθεια και αγαπη. Εχω πολλα προβληματα στη σχεση μου. Ειμαι 29 χρονων και ζω με εναν αντρα που με αγαπα αλλα.....μαλωνουμε παρα πολυ εντονα. Προερχεται απο ενα περιβαλλον τι να σας πω.....εναν πατερα μλ@κα με κερατα ξυλο στη γυναικα και τα παιδια του και αρρωστα θυμωμενο. Ενας πατριαρχης με φραγγα που οι σχεσεις του ειναι εξουσιαστικες και μονο. Το αγορι μου δυστυχως εχει το θυμο τα νευρα και τον εγωισμο αυτο. Το παλευουμε. Ψυχολογο φυσικα συπληρωματα...ολα. εγω απο την αλλη οταν γινεται εξαλλος φοβαμαι. Δεν αντεχω την παραταση στο θυμο....γινομαι πιεστικη στο να ηρεμισουμε να τα βρουμε τον καλω να αναλαβει τις ευθυνες του οταν μιλαει καο φερεται ασχημα και αντιστοιχα εγω τις δικες μου οπου σφαλω. Απο οταν ξεκινησε θεραπεια και περνει καποια φυσικα οπως προανεφεα φαρμακα για το αγχος ολα λειτουργησαν αψογα. Με υπολογιζε με κατανοουσε με στηριζε οπως προφανως και εγω το ιδιο τοσα χρονια. Παρολα αυτα.....με το που πιεστει κλεινεται, γινεται ψυχρος και ναρκισσος και παλευω για επικοινωνια και εκφραση αναγκων αλλα βρισκω τοιχους για ωρες...μερες.....φοβαμαι. μενω μονη με πληγες και εκεινος αδυναμος να φανει δυνατος να αναλαβει ευθυνες. Πχ σε εκρηξεις θυμου μου μιλα ασχημα και μετα κλεινεται κιολας και δεν μου δινει καμια επικοινωνια.....οταν ομως ηρεμει κατανοει πως εχει ψυχολογικα για τα οποια δεν φταιω. Τον θελω....αλλα ποναω.πολυ.ειμαι μονη μου ψυχικα....και ειδικα στο εξωτερικο που οι κολλητες και οικογενεια ειναι μακρια αυτο δεν βοηθα...αυτα