Originally Posted by
Natalia_sups
Ξέρω κι εγώ μυθομανές ατομο...και ναι είναι παθολογια, πρόκειται για διαταραχη. Η κοπελα που ξέρω είναι και πολυ..."θεατρική" να το πω φύση; Φαίνεται στον τρόπο που κινείται και εκφράζεται γενικά...στην αρχή οποίος την γνωρίζει έχει τις καλύτερες εντυπώσεις...ότι τι καλό παιδί, τι καλο έξω καρδιά και θετικο άτομο, τι διασκεδαστικό...και καλά "quirky" περσονα...και σιγά σιγά όσο την συναναστρέφεται κάποιος τόσο αρχίζει και την ψιλιαζεται...και μόλις καταλάβει η ιδια ότι την πήρε κάποιος χαμπάρι, τον κάνει περα, κόβει κάθε επαφή, γίνεται πολύ ψυχρή και απόμακρη έως και εχθρική απέναντι σε αυτό το άτομο. Αυτό πιστεύω γίνεται επειδή εν μέρει "το ζει" το ψέμμα της, ζει διαρκώς σε έναν ρόλο και σχεδόν δεν έχει εαυτό, και το να έρχεσαι αντιμέτωπος με το ότι ο κόσμος σου και η αίσθηση ευατου που έχεις είναι ψεύτικα είναι δυσάρεστο και δύσκολο. Νομίζω πως ξέρει ότι λέει ψεμματα, αλλά ένα κομμάτι της τα πιστεύει κι ολας, έχει συνηθίσει να ζει "στο πετσί του ρόλου". Και μπορεί να είναι χαζα ψεμματα για να δείξει πόσο κουλ είναι και πόσο χαρούμενη ενδιαφέρουσα αυθόρμητη ζωή έχει, του στυλ "δοκιμαζμε μια φορά με μια φίλη μου νυφικά λέγοντας στο κατάστημα ότι είμαστε λεσβίες" αλλά μπορεί να είναι και ψεμματα που θα βλάψουν κάποιον. Γενικά νομίζω αρέσει σε τέτοια ατομα, στη συγκεκριμένη έστω, να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, ο σκοπός δεν είναι δηλαδη να βλάψει, αλλά χαλαρά μπορεί να βλάψει ως "παράπλευρη απωλεια" η αν μισει κάποιον που την πήρε χαμπάρι. Πρόσφατα την έπαθα έτσι από αυτή τη μαλακισμενη, την ξέρω χρόνια και έτυχε να δουλέψουμε και μαζί...και έκανε ότι λιποθυμάει συνέχεια και μετά έκανε την άρρωστη...και εγώ τσατιζομουν επειδή φορτωνομουν τη δουλειά της και δεν εχαφτα ότι δεν είναι καλά και το έλεγα, και βγήκα εγώ η κακια για όσους δεν την έχουν χαμπαριασει ακόμα...έχει τόσο ωραίο γλυκό ρολακι για όποιον δεν την ξέρει καλά, το φωτοστέφανο της λείπει σου ορκίζομαι...και κάνει το παν για να φανεί θύμα και να τη λυπηθούν. Τα τελευταία χρόνια έχει το τροπαρι να το παίζει ετοιμοθανατη...μια φορά είχε πέσει από το ποδήλατο, είχε κατι γρατσουνιές και ήταν στο νοσοκομείο...και δεν εξυνε της πληγές της για να μην γιανουν και για να μείνει στο νοσοκομείο παραπάνω;;; Είναι νορμάλ αυτο; Πες μου...αμ το ότι έλεγε σε όλους στη δουλειά ψεμματα ότι η μάνα της είναι άρρωστη και χρειάζεται πολλές εγχειρήσεις και ότι έχει καρκίνο; Ρε φίλε οκ ζήσε το μαλακισμενο σου ψέμμα, αλλα να λες ότι η μάνα σου έχει καρκίνο ενώ είναι μια χαρα για να σε λυπηθούν οι ξένοι;
Επίσης δεν είναι καθόλου αξιόπιστο άτομο, μπορεί να σου πει έτσι και να σου βγει γιουβέτσι, να σε στήσει μια ώρα, να σε έχει γενικά για μαλακα...
Τρέξε μακριά. Θεωρώ πως δεν αξίζει να συναναστρέφεσαι μυθομανές στομο καθολου. Ούτε να βοηθήσεις μπορείς, όποιος προσπαθεί να τη φέρει αντιμέτωπη με τα ψεμματα της τον κάνει πέρα και τον μισεί μετά, δεν υπάρχει σωτηρία...την λυπάμαι αυτή την κοπέλα γιατί δεν θα μπορεσει ποτέ να διατηρήσει υγιη σχεση με κανέναν άνθρωπο, με κανεναν φίλο η σύντροφο, αλλά χωρίς να θέλει να βγει απο αυτή τη φούσκα δεν θα τη βγάλει κανείς με το ζόρι...τώρα απλά εύχομαι να φάει τα μούτρα της αρκετές φορές ώστε να αναζητήσει μόνη της βοήθεια. Εγώ δεν σκοπεύω να την συναναστραφω ξανά. Σου προτείνω το ίδιο...
Όπως βλέπεις έβγαλα πόνο λολ...σου αν σε κούρασα με το κατεβατο.