Ξεκάρφωτο θέμα τελείως, αλλά μου ήρθε φλασιά.
Με πήγαινε η μητέρα μου κάπου στα μέσα 90s, και ήταν κλειστός παιδότοπος που είχε διάφορες δραστηριότητες πολύ προχώρησε για την εποχή. Θυμάμαι σίγουρα ότι ήταν στη Νέα Ιωνία, αλλά όνομα όχι.
Printable View
Ξεκάρφωτο θέμα τελείως, αλλά μου ήρθε φλασιά.
Με πήγαινε η μητέρα μου κάπου στα μέσα 90s, και ήταν κλειστός παιδότοπος που είχε διάφορες δραστηριότητες πολύ προχώρησε για την εποχή. Θυμάμαι σίγουρα ότι ήταν στη Νέα Ιωνία, αλλά όνομα όχι.
εχεις παρει σβαρνα ολα τα μερη που συχναζω
αρα οπως καταλαβαινεις οπου και να πας εμφανιζονται παντου παιχταραδες φιλοσοφοι πλανοδιοι γκατζετακιδες και ομορφοπαιδα.
Ναι , εχω παει Ν.Σμυρνη στα παρκακια στην Κωνσταντινουπολη , κατασταφηκε το 1922 , αλλα ειμαι χρονοναυτης .......
αληθεια , πιστευει κανεις οτι υπαρχουν χρονοναυτες αναμεσα μας ? εγω το πιστευω ......
Ε τότε γιατί δεν πας μια βόλτα στη Νέα Ιωνία της δεκαετίας του 90, μπας και βοηθήσεις στην ερώτηση μου.
Θα προσπαθησω , δεν ειναι ευκολο ........ παντως αν και μενω στην Φιλοθεη , που ειναι κοντα στην Νεα Ιωνια , παρα πολυ κοντα , δεν θυμαμαι τετοιο παρκο , αν εδινες διευθυνση .......στο περιπου ( δεν σε ειρωνευομαι , αν αυτο νομιζεις ) ......
απλα μουχει γινει εμμονη και μελετω αν ειναι δυνατα τα ταξιδια στον χρονο , η αν εχουν ηδη γινει ......
Time traveller λεγεται αυτο ψαξε το εγω ειμαι στο 2435 εγκεφαλικα ετσι μου ειπαν
Θενκς , elis , το ξερω οτι ετσι λεγεται .......
Όταν πήγαινα ήμουν 5-6 χρονών δε θυμάμαι ακριβή διεύθυνση. Μαντεύω επί της λεωφόρου Ηρακλείου ή στην Εθνικής Αντιστάσεως. Δε νομίζω να ήταν σε κανένα απομονωμένο μέρος.