Βοήθεια δεν μπορώ να ζήσω έτσι.
Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό αφού μετακόμισα σε άλλη πόλη άρχισα να αισθάνομαι εδώ και ένα μήνα να θέλω να βαλω τέλος στη ζωή μου. Κάθε βράδυ κλαίω,σκέφτομαι την κοπέλα μου και κλαίω, πριν φύγω τσακώθηκα άσχημα με τους φίλους μου για μια παρεξήγηση και έχω γίνει ρεζιλι στην τοπική κοινωνία που ζούσα και ντρέπομαι να πάω εκεί ενώ θέλω να δω τον πατέρα μου. Τα παιδιά στο Λύκειο που πηγαίνω καλά είναι και μου κάνουν παρέα αλλά αν δεν μου μιλούσαν αυτοί εγώ θα καθόμουν ακόμα μόνος στην αυλή. Οι καθηγητές από την άλλη είναι 2 που μου λένε ότι έχω στυλ γκάνγκστερ επειδή φοράω μπαντανα διότι αυτό είναι το στυλ μου και με ενοχλεί ο αέρας, οι βαθμοί μου είναι πάρα πολύ καλοί παρ' όλα αυτά. Τώρα όσο καιρό είμαι αλλού αποφασίσαμε με την κοπέλα μου να κρατήσουμε από απόσταση αλλά δεν νομίζω, μου φέρεται ψυχρά και εγώ στεναχωριέμαι, γιατί σε κάθε ερωτική απογοήτευση πρέπει να κλαιω;;; Νιώθω πως αν την χάσω θα πεθάνω. Από την άλλη μου λένε είσαι αντρας μην κλαις αλλά αυτό δεν γίνεται, πάντα ένας δειλός θα είμαι που χαρακωνετσι και κλαίει. Καμία κοπέλα δεν με αγάπησε ποτέ και κανένας φίλος δε μου στάθηκε, πάντα όλοι θα με εκμεταλλεύονται γιατί είναι ευαίσθητος. Ποιο το νόημα να ζω;;;