Originally Posted by
Lenale
Πρόσφατα έφυγα από δουλειά ήμουν σεζόν παραιτήθηκα λίγο πριν τ τέλος χανωντας και λεφτά μεγάλη ειρωνεία έκανα υπομονή 6 μήνες γ Ν Τ παρατήσω στο τέλος χανωντας πολλά... Ναι χάρηκα στην αρχή γτ ήταν ένα μεγάλο βάσανο π μ είχε επηρεάσει κ ψυχοσωματικα εφιάλτες δηλαδή συνεχόμενα γ 3 μήνες ατελείωτα νεύρα κ θυμός π μ τ π πάτησα σπίτι μ όλα αυτά έγιναν καπνός αλλά τώρα π συνηλθα ξεκίνησαν οι ανασφάλειες αν έκανα καλά π εφυγα γτ ήταν μια δουλειά που είχα κάνει όνειρα ότι θ ξαναπαω του χρόνου εκεί αλλά λόγω συνεργασίας κ ομάδας π δεν έβγαζες συνεννόηση τ τιναξα όλα στον αέρα κλείνοντας μια πόρτα κ ξεκινώντας πάλι από τ 0 γ εύρεση καινούριας εργασίας κ ο Θεός ν βάλει τ χέρι του.. Θέλω ν μάθω ν διαχειριζομαι τον εαυτό μου πως γίνεται ν άντεξα 6 μήνες λέω στον εαυτό μου κ ν τ παράτησα στο τέλος πως γίνεται ν μ επηρεάζει άσχημα ο καθένας η υπεύθυνη όταν έφυγα μ είπε πρέπει ν βρεις από π επηρεάζεσαι αλλά ούτε εγώ δεν ξέρω είμαι χρόνια σε αυτό τ επάγγελμα ούτε λόγω πίεσης έφυγα κατι άλλο άφηνα ν μ επηρεάζει από τ υπερβολικά νεύρα όλη την σεζόν κάπνιζα ένα πακέτο την ημέρα αλλά πρόσεξα της μέρες π έλειπε η συνάδελφος π δεν τ πήγαινα καθόλου καλά ήμουν πιο χαλαρή η αλήθεια είναι όταν έμαθα ότι θ γίνει υπεύθυνη τ πήρα στο κρανίο κ εφυγα αλλά τ νόημα ειν ότι ήμουν κολλημένη σε λεπτομέρειες κ έχασα την ουσία άφησα τον εαυτό μου ν βγει εκτός ελέγχου και έμεινα άνεργη σε μια εποχή που δεν υπάρχει τέτοια άνεση...