καλησπερα σας...γνωριζει κανενας τη μεση διαρκεια οξεος καταθλιπτικου επεισοδιου στην διπολικη???
Printable View
καλησπερα σας...γνωριζει κανενας τη μεση διαρκεια οξεος καταθλιπτικου επεισοδιου στην διπολικη???
Και εγώ Πάσχω από αυτό..αλλά έχω και διάφορες εμμονές ιδέες που ίσως τις έχουν δημιουργήσει η κατάθλιψη...δεν ξέρω τι να πω..έχεις περίεργες ιδέες που σε καθηλωνουν στο κρεβατι;
εχω διπολικη και νιωθω οτι ειναι μουδιασμενος ο εγκεφαλος μου τελειως......δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο περαν του οτι δεν θελω να ζω ετσι........υποφερει η ψυχη μου....την τεταρτη εχω γιατρο και περιμενω πως κ πως..να τον ακουσω τι θα μου πει.........
Σε δημόσιο νοσοκομείο πας; τη αγωγή ακολουθείς?
Τα ίδια κι εγώ Confused889... Αλλά κάνω πράγματα με το ζόρι και ξεχνιέμαι.
Δουλειά, βόλτες, περπάτημα, σειρές..
Επειδή δεν την παλεύω άλλο έτσι του ζήτησα να ξεκινήσω το αντί που μου δίνει (Zoloft), μήπως ανέβω λίγο.
imadreamer, μη κάθεσαι μέσα. Είναι ότι χειρότερο, πέφτεις ακόμα περισσότερο. Ειδικά στο κρεββάτι, κι εγώ μόνο εκεί και στο σεξ βρίσκω παρηγοριά, αλλά είναι τελείως λάθος (το πρώτο τουλάχιστον! :p)..
Πήγαινε περπάτησε 30-35 λεπτά. 3-4 φορές την εβδομάδα θέλει αερόβια, έτσι μου έχει πει ο δικός μου και το παλεύω.