παιδιά έχω Ιψδ. χθες περνούσα από ένα γηπεδάκι ποδοσφαίρου και τι μου ήρθε να δω αν το χορτάρι είναι αληθινό ή πλαστικό, έβαλα το χέρι μου μέσα από το συρματόπλεγμα (ήταν στο ύψος του λαιμού μου το γήπεδο, πιό ψηλά από το έδαφος που περπατούσα), και πιάνω το χορτάρι και το τρίβω λίγο ανάμεσα στα δάχτυλα μου και ήταν πλαστικό. κι εκεί πέφτει το μάτι μου παραδίπλα και πιό μέσα και βλέπω ένα πλαστικό πεταμένο, σαν αυτό που έχουν οι σύριγγες εκεί στην βελόνα. δεν ήταν στο σημείο που έπιασα εγώ, αλλά πιό πέρα και πιό μέσα. παρολαυτά είδα ότι είχα μια παρανυχίδα στο μεσαίο μου δάχτυλο με πληγή που μάλλον είχε κλείσει γιατί το πάτησα αμέσως να δω και δεν έτρεχε αίμα, ήταν σαν πηγμένο ξεραμένο αίμα. παρολαυτά αγχώθηκα μην είχε τίποτα άλλο μολυσμένο εκεί που έπιασα και δεν το είδα. έχω χαλαστεί απίστευτα από χθες και το χειρότερο είναι ότι εδώ και 1,5 μήνα είχα ξεκινήσει πάλι τα ladose επειδή είχα υποτροπιάσει που τα έκοψα. ακόμα και με τα χάπια όμως από χθες είμαι χάλια ενώ ήμουν μια χαρά... βοήθεια παιδιά θα τρελλαθώ, σκέφτομαι τα πιό κουλά σενάρια!!!