Δεν είμαι οκ.θέλω τις απόψεις σας,για το πως να πορευτω.
Γειά σας θα ήθελα να σας μιλήσω για κάποιο θέμα...μου έχει κολλήσει πως ειμαι gay..έχω κολλήσει με έναν τύπο σαν εμμονή..αυτό ξεκίνησε με κρίσεις πανικού και μετά με σκέψεις πως ήθελα να σκοτωσω τους γονείς μου..μετά νόμιζα πως ειμαι πιθικος και ότι θα καταλήξω σαν μαϊμού. Έχω νοσηλευτεί στο αττικο νοσοκομείο όταν είχα την έντονη σκέψη πως θα το κάνω και μου χορήγησαν θεραπεία..μετέπειτα επισκέφθηκαν και άλλους ψυχιάτρους οι οποίοι μου έκαναν κάποιες εναλλαγές στα φάρμακα. Έχει κολλισει τελείως το μυαλό μου.και όλα αυτά μετά από καταστάσεις. Έχασα δουλεια (την αγαπημένη μου)ήμουν σε νησί. ΜΕΤΈΠΕΙΤΑ έχασα φίλους και κυρίως τον εαυτο μου .αυτήν την στιγμή κάνω θεραπεία με ladose effexor kai tranxenne .Επερνα και αΝτι ψυχωσικο zoxil και το έκοψα από μόνος μου .ο καθένας λει τα δικά του γύρω μου.άλλος μου λει να πάω σε μοναστήρι και να κάτσω έναν μήνα. Άλλως μου λει να βρω δουλειά και θα περάσει. Κ ο καθένας τα δικά του.τι να κάνωεχω χάσει τον εαυτο μου τελείως. Είμαι όλη μέρα ξαπλωμενος με τα θέματα μου και τα κάνει μου.μόνο το βράδυ μπορεί να βγω για να πάω μια βόλτα με έναν φίλο που έχω..:/