Γεια σας ειμαι 18 χρονων με το αγορι μου εχουμε ερθει σε σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλακτικο 5 φορες δεν εκσπερματωσε.. ομως εχω 7 μερες καθυστερηση περιοδου υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης;
Printable View
Γεια σας ειμαι 18 χρονων με το αγορι μου εχουμε ερθει σε σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλακτικο 5 φορες δεν εκσπερματωσε.. ομως εχω 7 μερες καθυστερηση περιοδου υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης;
Κανε ενα τεστ να σου φυγει το αγχος και να προσεχετε το σεξ χωρις προφυλακτικο..( πολυ μαμαδισια απαντηση ..αλλα δεν μου ρχεται κατι αλλο χαχ)
Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App
Ναι, υπάρχει πιθανότητα, πήγαινε να κάνεις ένα τεστ και μακάρι να μην είσαι τυχερή αυτή τη φορά, αλλά να προσέχετε βρε κοριτσάκι μου, είναι τόσο απλά τα πράγματα τώρα πια, μην τα κάνετε δύσκολα....(μαμαδίστικη απάντηση Νο 2)
οπλο χωρις σφαιρες μην το φοβασαι... (μπαμπαδιστικη απαντηση)
Σας ευχαριστω για την Βοηθεια σας το αγορι μου με καθυσηχασε οτι αποκλειεται να ειμαι εγκυος δεν εχω πλεον αγχος και πιστευω σε μερικες μερες να μου ερθει
εγω ηθελα να σου πω ενα γιατι... αφου το ξερεις οτι αν κανετε σεξ χωρις προφυλαχτικο αυξανεται και ο κινδυνος εγκυμοσυνης απλα γιατι συμπεριφερεστε ετσι καπως ανεγκεφαλα? εχω βαρεθει να διαβαζω παρομοια θεματα εδω οτι το κανανε χωρις προφυλαχτικο και μετα αναρωτιουνται μηπως και κολλησαν κανενα μεταδιδιμενο νοσημα.. τι διαολο επιστημη ειναι?
Με μεγάλη μου λύπη σε ανακοινώνω ότι κάποιοι είναι φορείς μεταδιδωμενων νοσημάτων από τους γονείς.. Καλά δεν λέω τώρα ότι αν είχε ο γονέας aids θα είχε και το βρέφος γιατί εδώ θα ήξεραν και οι δύο ότι είναι φορείς.. Αλλά υπάρχουν και οι ηπατίτιδες που κάποιοι είναι απλά φορείς χωρίς να υπάρχει προδιάθεση να αρρωστήσουν, και μεταδίδεται στο βρέφος μέσω του πλακούντα... Εγώ θα ήμουν πιο προσεχτικος όσο αφορά την χρυσή προφυλαχτικου.. Τέλος, μία γυναίκα μπορεί να γονιμοποιηθει και πριν την εκσπερματωση του άντρα, καθώς πριν αυτής υπάρχουν προεκσπερματικα υγρά τα οποία είναι ικανά να γονιμοποιησουν ενα το ωάριο...!!! Κοπέλα μου, περιμένεις από την εμπειρία σου να μάθεις πότε τελικά μένεις έγκυος; θα είναι αργά!!! Αν μέχρι στιγμής δεν έγινε, φρόντισε να είσαι πιο προσεχτικη στο μέλλον... Πες του χωρίς προφυλαχτικο σεξ δεν έχει. Και θα δεις πως θα το φοράει ο τύπος
Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να μείνεις έγκυος χωρίς εξπερματωση...
(Απάντηση από υπογονιμο άντρα)
Εδώ με σπέρμα καμιά φορά δεν επιτυγχάνεται εγκυμοσύνη πόσο μάλλον χωρίς σπέρμα...
Συμφωνώ ως προς τα νοσήματα...
Παιδιά σου λέει ο άλλος...εμείς στα 18 μας ούτε γυναικείο μπούτι δεν πιάναμε..