Καλημέρα, να κάνω έναν πρόλογο πρώτα, όσοι με ξέρετε, θα ξέρετε ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια θέλω να χάσω γύρω στα 30 κιλά. Τα πήρα σταδιακά αφού τα είχα χάσει πρώτα. Λοιπόν, όλο αυτό τον καιρό δεν μπορούσα να τα χάσω γιατί δεν είχα το κουράγιο και δεν προσπαθούσα καν. Από τον Ιούλιο και μετά έχω κάνει μια μικρή προσπάθεια, και από 102 κιλά πήγα στα 97 περίπου. (Δεν είναι σταθερό, έχω πάει μέχρι και 95). Η αλήθεια είναι ότι έτρωγα τα πάντα χωρίς στερήσεις και δεν έκανα και αυστηρή δίαιτα, έτρωγα γύρω στις 1600 θερμίδες, γι'αυτό έχασα και τόσα λίγα κιλά.
Από σήμερα λοιπόν, ξεκινάω υγιεινή διατροφή, ήδη πριν πήγα στο σουπερμάρκετ ψώνισα φρούτα, λαχανικά, όσο και αν δεν μου αρέσουν (τα φρούτα κυρίως) θα προσπαθήσω να τρώω πολλά τέτοια! Το μόνο που δεν θα αλλάξω είναι η ζάχαρη στον καφέ, έτσι, για να μου ανεβάζει λίγο τη διάθεση, κατά τ'άλλα ευελπιστώ να μείνω πιστή σε μια σωστή διατροφή, μου αρέσει και το φυστικοβούτυρο που είναι πολύ υγιεινό!! Και τα λαχανικά μου αρέσουν απλώς δεν με χορταίνουν. Οποιεσδήποτε γνώμες χωρίς κριτική, ενθάρρυνση κτλ είναι ευπρόσδεκτες, ήθελα απλά να κάνω μια υπόσχεση στον εαυτό μου γι' αυτό το 'γραψα εδώ!!!!!