Καψιμο εγκεφαλου απο ψυχοφαρμακα
Τηρω πιστα την αγωγη και ειμαι σε σχετικα καλο επιπεδο σε σημειο να μην φαινεται η παθηση μου στους εξω ανθρωπους ουτε να φαινεται οτι παιρνω φαρμακα αλλα μετα απο τοσα χρονια αγωγης με αμετρητα αγχολυτικα που εχω παρει οπως και αντιψυχωτικα λεω πολλες φορες βλακειουλες και κανω χαζομαρες που τα πρωτα χρονια της αγωγης δεν τα εκανα εδω και και δυο με τρια χρονια τα κανω πως ηταν ο elis που ηταν μελος και ελεγε ολο μπαρουφες ενω τηρουσε την αγωγη δεν θελω να τον προσβαλω αλλα το φερνω σαν παραδειγμα ετσι κανω και γω στην εξω ζωη μου, οχι στον υπολογιστη που γραφω σοβαρα. η ψυχωση τα αντιψυχωτικα και τα αγχολυτικα μου εκαψαν τον εγκεφαλο δεν χρειαστηκε να παρω ποτε κανναβη για να καω καηκαν τα εγκεφαλικα κυτταρα μου απο τα παραπανω τρια που εχω.τεσπα θα συνεχιζω να τηρω την αγωγη μου και ας συρρικνωθει ο εγκεφαλος μου σε μεγεθος καρυδιου.οσοι εχετε ψυχωση εχετε παρατηρησει τιποτα περιεργο στη συμπεριφορα σας ενω καποιες φορες ειμαι σοβαρος καποιες αλλες πεταωκατι κοτσανες και με νομιζουν οι αλλοι οτι ειμαι καμενος γιατι δεν ξερουν την παθηση μου για να βγαλουν συμπερασμα.καποιες φορες με πιανει μια γελιοδιαρροια που σκανε και οι αλλοι μαζι μου στα γελια