Γεια σας ειμαι 23 καπνιζω κανναβη απο 13 χρονων καθημερινη χρηση ομως , οι γονεις μου κανουν χρηση και στο
σπιτι παντα υπειρχε ποσοτητα.Μεχρη 13 ημουν ολη μερα εξω μετα 13 σιγα σιγα αρχισα να κληνωμε στο εαυτου μου
σχολειο σπιτι και τα λιπα,ειχα δυο τρις φιλους που τους κερνουσα αλλα αυτο μεχρη τα 15.Μετα αρχισα να μην μηλαω
να ειμαι πολυ σκεπτικος και ολη μου οι φιλη με παρατησαν χρηση που εκανα ηταν 10-15 τσιγαρα την ημερα, στο τελος
εκανα παρεα με το προβληματικο του σχολειου μεχρη 17 που με παρατησε και αυτος εφυγα απ'το σχολειο και κλειστικα
στο σπιτι εβγενα μονο για τσιγαρα και για βολτα με το σκυλο.Στα 18 με επειασε ενα ψυχωτικω επεισοδιο και μπηκα ψυχειατριο
για τρεις βδομαδες ,σηνεχησα να καπνιζω κλεισμενος στο δωματιο μεχρι 21 που το εκοψα,βγηκα εξω στην πολη μου και
προσπαθησα να κοινωνικοπιοθο εβγενα σε καφετεριες ,ιντερνετ καφε,κ.λ.π και το μονο που καταφερα ηταν να καταλειξω
μεναν 35 χρονων ψυχασθενη alombertin kai akiniton καμενο απο τα τσιγαρα αλλα σε πολυ πιο βαρια μορφυ απο εμενα.
Τωρα ειμαι 23 το μονο καλο εχω δουλεια καλειεργω λαχανικα και τα πουλαω.Το μονο κακο απο αυτη την ιστορια ειναι το
προβλημα της επηκοινωνιας με τους ανθρωπους ακομα και στο περιπτερο να παω δυσκολευομε να μην συμπερηφερθο
περιεργα τωρα κλεινω 6 χρονια σε ενα δωματιο εχω ξεχασει να συμπεριφερομε με σε κοσμο εχω παει κεθεα , ψυχολογο,
δεν ξερω τι να κανω