Ευχαριστώ για την ανταπόκριση
Quote:
Originally Posted by
Jaded Future
Πολύ πιθανό από αυτά που περιγράφεις..
Καταρχήν ξέχνα τα περί αυτοκτονίας και δεν θέλω να ζω πλέον.
Είναι όλα στο μυαλό σου -και στο συναίσθημά σου κυρίως- και δεν υπάρχεις λόγος για τέτοιες σκέψεις.
Θα σου πρότεινα να δεις αρχικά έναν ψυχολόγο και να δεις πως θα πάει.
Ίσως χρειαστεί να ξεκινήσεις κάποιο αντικαταθλιπτικό.
Καλό κουράγιο, έχουμε περάσει αρκετοί επιτυχώς τέτοιες περιόδους, προσωπικά διανύω μία τέτοια απλά σε ελαφριά μορφή.
Ζήτω συγνώμη αλλά δεν ξέρω πως να κάνω replay σε ένα μήνυμα τέλος πάντων. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν γιατί δεν πρόκειται να με καταλάβουν κ θα με κάνουν χειρότερα από ότι είμαι, να επισκεφτώ ψυχολόγο δεν μπορώ διότι είμαι σε ξένο κράτος κ δεν ξέρω γνωρίζω καλά την γλώσσα, όλα ξεκίνησαν όταν ξεκίνησα να εργάζομαι σε κουζίνα ενός εστιατορίου έχω μια εβδομάδα σχεδόν κ λόγο του στρες που υπάρχει άρχισα να απελπίζομαι μετά έχασα κ το κουράγιο μου ήδη ζήτησα να φύγω αλλά δεν μπορώ να φύγω αμέσως λίγο ότι πρέπει να έρθει κάποιος άλλος στην θέση μου οπότε αναγκαστικά πρέπει να καθίσω κ αυτό με έχει τσακίσει, γενικά δεν είμαι στα καλύτερα μου το περιβάλλον με επηρεάζει παρά πολύ για αυτό ούτε να δουλέψω μπορώ όποτε αργά η γρήγορα θα πεθάνω. ζήτω συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά έτσι είναι τα πράγματα στην ζωή μου μπορεί να σας φαίνονται παράλογα αλλά είναι μια από της χειρότερες φάσης της ζωής μου πραγματικά δεν θέλω να ζήσω καθόλου δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σαν άνθρωπος στης υποχρέωσης μου