Originally Posted by
pavlosla
Για σας παιδες,
επαθα τριτη φορα κριση πανικου, εχω παθει αλλες δυο φορες τα χριστουγενα τη μια και το φεβρουαριο την αλλη, στη πρωτη υπηρχε σοβαρος λογος, κινδυνεψε να παιθανει ο πατερας μου της αλλες δυο φορες οχι κατι ιδαιεταιρα σοβαρο, την πρωτη φορα ειχα παρει το γιατρο μου τηλεφωνο και μου ειχαι πει να παρω νοζιναν, δεν ξερω αν το ξερεται, ειναι αγχολυτικο για ψυχωτικους, το παιρνεις μετα απο καμια ωρα κοιμασε, και την επομενη ειναι μια ωραια καινουρια μερα, εισαι βεβαια νυσταγμενος ολοι την επομενη μερα, αλλα συνερχεσε και μπωρεις με λογικη να αντιμετωπισης το προβλημα σου.
τη θα κανω με της κρισεις πανικου, θα της εχω παντα δεν θα μπωρω να αντιμετωπισω μια δυσκολη κατασταση με τη λογικη? θα της αντιμετωπιζω παιρνοντας νοζιναν καθε φορα, υπαρχει καμια καλυτερη λυση?
γενικος καλα ειμαι δεν εχω ψυχωτικα συμπτωματα εκτος απο το πανικο, παιρνω 600 μγ σολιαν και 2μγ ακινετον,
στη τελευταια κριση πανικου πηρα νοζιναν το απογευμα κοιμηθηκα μετα απο μια ωρα και μετα συκωθηκα το επομενο πρωινο και πηγα κανονικα στη δουλεια 7 η ωρα, τους ειπα οτι ξενυχτησα παιζοντας παιχνιδια στον υπολογιστη και το καλυψα μια χαρα.......