Μικρή με Μεγάλο - άρρωστος έρωτας
Καλησπέρα...
Γράφτηκα στο φόρουμ για να κάνω μία ερώτηση για κάτι που με ενοχλεί πολύ τον τελευταίο καιρό... και θέλω τη γνώμη σας πάνω στο θέμα.
Πρόσφατα... έμαθα, απο σπόντα οτι η αδελφή μου έχει σχέση με κάποιον αρκετά μεγαλύτερο της... όντας αυτή 16, και αυτός 23, δεν άργησα να σκεπτώ τα χειρότερα... διότι ήταν κάτι κρυφό απο εμένα...ακόμα και απο άλλα κοντινά μου άτομα που το γνώριζαν.. ισως γιατι ξέρουν οτι είμαι ευέξαπτος ειδικά σε θέματα οικογενείας...
1) το βρίσκω.. το λιγότερο άρρωστο...
2) ο θυμός, η αναγούλα, και η θολούρα που μου δημιουργεί κάποιος 23χρονος με την αδελφή μου είναι απερίγραπτα...
Δε θέλω να εμβαθύνω στους παράγοντες μητέρα κτλ... είναι ένα λεπτό θέμα και επειδή λόγο ηλικίας μιλάμε για απίστευτα κακό χαρακτήρα και απομάκρυνση απο μεριά της μικρής, αυτό το έχουμε "αφήσει" γιατι είναι ο μόνος τρόπος να τα πάμε καλά...
Δεν έχω όρεξη ούτε να τη βλέπω πια... έχω όνομα διεύθυνση και όλη την όρεξη να του κάνω κακό γιατι πιστεύω οτι το αξίζει...
το έχω συζητήσει και θα υπάρχουν κυρώσεις απέναντι μου μέσα στο σπίτι... πράγμα που δε με πειράζει προσωπικά, όσο ξέρω πως όλα τα άλλα έχουνε λυθεί...
Τι να κάνω... δε ξέρω πως το έχω αφήσει τόσο καιρό...
Σας ευχαριστώ.