καλησπερα σε ολους παιδια!! ειμαι 21 χρονων ...πριν 2 χρονια εμφανισα για πρωτη φορα κρισεις πανικου λογο αγχωτικης περιοδου τοτε με ειχανε πιασει εντονα σωματικα συμπτωματα(ζαλαδα,ασταθεια ,ατονια,κοπωση,τρεμουλο,ταχ υπαλμια,δυσπνοια,συσπασεις μυωνκλπ) τα οποια κρατησανε και μετα το τελος των κρισεων πανικου για αρκετους μηνες....ειχα επισκεπτει καρδιολογο,εκανα εξετασεις αιματος γενικες ουρων, πηγα σε ωριλα,ειδα θυροηδη,εκανα αξονικη εγκεφαλου και ηλεκτρομυογραφιμα ολα ητανε αρνητικα δεν μου βρηκανε τιποτα και τα συμπτωματα αυτα μου ειπε ο παθολόγος οτι ειναι λογο αγχους...απο τοτε εχω παθει αρρωστοφοβια με το παραμικρο με πιανει πανικος νομιζω εχω κατι σοβαρο αγχωνομαι για το παραμικρο κλπ κλπ...απο σεπτεμβρη του 2017 μεχρι το καλοκαιρι τον ιουλιο περιπου του 2018 ημουνα σχετικα καλα τα σωματικα συμπτωματα που ενιωθα σε καθημερινη βαση ειχανε υποχωρισει..εκτος απο καποια που τα ενιωθα περιστασιακα πχ ταχυπαλμια κοπωση κλπ...το καλοκαιρι αυτο αυγουστο 2018 με επιασε παλι ατονια κοπωση και ασταθεια βαδισματος απο τοτε ολη ημερα το σκεφτομαι και αγχωνομαι περισοτερο συν οτι εχω και αλλα πραγματα πχ σχολη κλπ με αποτελεσμα να στρεσαριζομαι ακομα περισοτερο ...πηγα παλι εκανα εξετασεις γενικες ουρων και αιματος.,ειδα θυροηδη και πηγα σε ωριλα δεν ειχα κατι...τωρα εχουν περασει 4 μηνες και η ασταθεια δεν λεει να υποχωρισει αγχωνομαι συνεχεια και το σκεφτομαι ολη ημερα..νομιζω πως εχω καρκινο εγκεφαλου η σκληρηνση κατα πλακας κλπ κλπ μπαινω στο ιντερνετ και διαβαζω συνεχεια ...γυμναζομαι κανονικα αν και με ενοχλει η ασταθεια αλλα οχι σε σημειο να πεσω και κατω..προσπαθω να μην το σκεφτομαι και να καθυσηχασω τον εαυτο μου οτι επειδη γυμναζομαι δεν θα εχω κατι σοβαρο αλλιως θα ειχα πεσει κατω αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου...σκεφτομαι να παω να ξανα κανω αξονικη εγκεφαλου η αυτη την φορα μαγνιτικη...παιδια εχω απελπιστεί....