Originally Posted by
maxvas
Καλησπέρα,
Αποφοίτησα πέρσυ από το σχολείο. Έδωσα πανελλήνιες και δεν πέρασα εκεί που ήθελα. Στοχευα ψηλά Αλλά έπιασα πάτο. Για να είμαι ειλικρινείς τα 10 χιλιάδες μορια που έγραψα με τον πήχη σε σχολές με 18.000 μορια βάση ήταν το λιγότερο "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ". Από κάποια στιγμή κ έπειτα γνώριζα την ήττα που θα ακολουθήσει. Συνέχιζα όσο μπορούσα. Μισό βήμα την φορά. Είχα πελαγωσει. Ήμουν τόσο πιεσμένος που η κούραση μου φαινοταν από χιλιομετρα,δεν ήταν ανάγκη να το πω. Η πίεση έβγαινε από τα αυτιά.... γεμίζε όλο τον χώρο!!!Κοντολογις ήμουν αποφασισμένος να ξαναδωσω. Τα αποτελέσματα δεν με ενδιέφεραν καν από την στιγμή που ήξερα ότι δεν θα έπιανα καμία σχολή της αρεσκείας μου. Με τα πολλα πολλα Εχω ξεκινήσει 1 μήνα τώρα προετοιμασία για να ξαναδωσω ..κάνω ιδιαίτερα. Αντικρίζω ξανά την δυσκολία που είχα πέρσυ και προσπαθώ να μην μπω όπως και πέρσυ στο τρυπακι. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω μια εναλλακτικη λυση σε περιπτωση που δεν περασω...με τρομαζει η σκεψη το να ζω χωρις να εχω καποιο στοχο, καποια κατευθυνση. Η καθημερινότητα μου άλλαξε από πέρσυ. Δουλεύω κάνω προπόνησης διαβάζω...προσπαθώ να αφιερώνω χρόνο για τον εαυτό μου για να μην πνίγομαι. Θέτω το διάβασμα ως "μέρος της καθημερινότητας μου" και όχι ως "η καθημερινοτητα μου". Μάλιστα ,το γεγονός ότι η φύση μου είναι περισσότερο καλλιτεχνική και όσο κι αν προσπαθώ να το πνίξω αυτό μέσα μου με τον καιρο αρχίζω και το παραδέχομαι ,με κάνει να μην ταίριαζε σε καμία κατεύθυνση (θεωρητική θετική κλπ. Αν και είμαι θεωρητική) Οι προβληματισμοί μου είναι οι εξης: Τι να κάνω σε περίπτωση αποτυχίας ξανά?? Πώς να χειριστώ το διάβασμα φέτος Γιατί αισθάνομαι την πίεση του χρόνου και γενικά έχω ένα άγχος ότι χάνω τον μπούσουλα....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων