Originally Posted by
Thodoris2002
Οσοι απο εσας εχετε φοβιες οι οποιες σας κανουν δυσλειτουργικους στην καθημερινοτητα σας πχ (αγοραφοβια, κοινωνικο αγχος). Οσοι εχετε φουλ αγχος χωρις λογο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και δεν μπορειτε να συγκεντρωθητε (στην δουλεια, στην σχολη κλπ). Οσοι πρεπει να προσπαθειτε συνεχεια σε οτι κανετε στην καθημερινοτητα σας γιατι δεν ειστε λειτουργικοι για τετοιους λογους.....Εχετε νιωσει ποτε το αισθημα του ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΟ η ειμαι ο μονος; Ειστε και εσεις καταβαθος θυμωμενοι με τον εαυτο σας γιατι δεν ειστε αυτοι που θα θελατε να ειστε; Δεν κανετε τα πραγματα που θα θελετε να κανετε; Την ζωη που θα θελατε να ζησετε;
Προσπαθω συνεχεια για μια ζωη που δικαιουμαι εκ γενετης, βλεπω τον εαυτο μου να νικαει μια φοβια και την αλλη μερα παλι απο την αρχη σαν να μην πειρα ποτε αυτην την νικη, σαν ενας κυκλος....Απορω αν θα σταματησει ποτε....Εχετε πεσει και εσεις τοσο που θελετε να παρετε xanax για ολοι σας την ζωη γιατι νιωθετε οτι θα ζειτε για παντα ετσι; Ειμαι ο μονος που το εχω παθει αυτο;; Για πειτε και εσεις εμπειριες! Βγαλτε συναισθηματα σας....