Originally Posted by
Dom
Καλησπέρα,
έχω ένα συγγενή που θέλω να βοηθήσω γιατί οι οικείοι του δεν αποδέχονται να βλέπει ειδικό ενώ παίρνει φάρμακα. Ο συγγενής μου λοιπόν όταν είναι υπερκινητικός στη καθημερινότητα του και προσπαθεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα αφήνοντας το ένα και πιάνοντας το άλλο χωρίς λογική σειρά και παράλληλα παραμιλωντας αυτά που θέλει να κανει. Σε συζητήσεις με άλλους ανθρώπους πολλές φορές θα πει κάτι άσχετο ή κάτι από το παρελθόν συνήθως λεπτομέρεια. Συνήθως προσωπικό βίωμα διακόπτοντας όλους τους γωρω του και φέρνοντας τους σε αμηχανία με τα λεγόμενα του. Κάποιες φορές ακούει ήχους εντόμων όπως λέει. Γενικά με θέματα κοινωνικά, πολιτικά, συμπεριφοράς δεν έχει ισχυρή αντίληψη. Επίσης προσπαθεί να επιβάλλει κάτι επαναλαμβανόμενα π.χ να σε κεράσει κάτι που δεν θες πολλές φορές παρότι το έχεις αρνηθεί ήδη. Παίρνει κάποια χάπια που την ηρεμούν αλλά δεν αρκεί και επειδή έχω ψάξει πολύ αλλά δεν μπορώ να καταλαβω τι ακριβώς έχει ώστε να βοηθήσω εμμέσως και τους συγγενείς μου ως προς το πώς να φερομαστε;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας