Originally Posted by
Nick polic
Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Νίκος και είμαι 19 χρόνων. Από τα 14 μου έχω ακμή και αυτό έχει συμβάλει στο να μειωθεί η αυτοπεποίθηση μου. Θεωρώ ότι είμαι άσχημος και ότι καμία κοπέλα δεν θα ήθελε να κάνει σχέση μαζί μου. Η τελευταία μου σχέση ήταν στην 1η γυμνασίου με κοπέλα. Ντρέπομαι πολύ να πάω να μιλήσω σε μια κοπέλα που δεν ξέρω λόγο της χαμηλής αυτοπεποίθησης μου. Από τα 13 μου βλέπω πορνό για straight και πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες και ακόμα εννοείται μου αρέσουν. Όταν δω στο δρόμο μια γυναίκα θα γυρίσω να την κοιτάξω. Στα 17 μου είχα την πρώτη μου σεξουαλικη επαφή σε οικο ανοχής και από τότε έχω πάει περίπου άλλες 6 φορές με την τελευταία να ήταν πριν 2 εβδομάδες. Η πράξη διήρκησε πολύ λίγο καθώς τελείωσα σε δευτερόλεπτα όπως και τις άλλες φορές. Ακόμα και τώρα που βλέπω πορνό βλέπω ετεροφυλοφιλοκο. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχω στύση και με το στρειτ πορνό αλλά και με το γκει ( έχω δει ένα βιντεάκι γκει πορνό για να δω πως είναι) είναι φυσιολογικό αυτό; Όταν είμαι έξω στο δρόμο η στο γυμναστήριο δεν δίνω σημασία στους άντρες ενώ στις γυναίκες ναι ειδικά αν είναι όμορφες η αν έχουν ωραίο σώμα. Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως είμαι γκει η bi? Θα εκτιμούσα πολύ τις απαντήσεις σας γιατί είναι πολύ σημαντικό θέμα για μένα και με βασανίζει πολύ καιρο