Ρε μαγκες οποιος ξερει ας απαντηση λιγο γτ εχω αρχισει και φοβαμαι. Ξερω ατομα που ειχαν αγχος και φοβιες και μετα επαθαν ψυχωση. Εγω παντως εχω κανει πολλες φορες χρηση χασις και δεν εχω παθει καποιο ψυχωτικο επεισοδιο. Πιστευω οτι τα ατομα που παθαινουν ψυχωσει γεννιουνται ετσι και έχουν προδιαθεση. Ομως μπορει να πάθει ο κάθενας μας ψυχωση η ειναι καθαρα στο αν γεννηθεις με προδιαθεση; Επισης το χασις εδω και 1 χρονο δεν θα μου εβγαζε ειδη ψυχωση αν είχα προδιαθεση; Έχω αρχισει να φοβαμαι πλεον μηπως παθω τπτ και εγω.....Αν και δεν νομιζω να πάθω γιατί συνηθως αν ειναι να πάθεις ψυχωση το εμφανιζεις στην εφηβεία....
Παρένθεση: Χασις καπνιζα μονο μεχρι 4 τζουρες γιατι αγχωνομουν πολυ. Επισης εχω παθει αγχωδη διαταραχη και διαταραχη πανικου δεν ξερω αν φταιει που έκανα απο 4 τζουρες το μηνα. Πλεον και που το μυριζω ειμαι ετοιμος να πάθω κριση πανικου....Ουτε καν τσιγαρο δεν μπορω να κανω.....Επισης το χασις ποτε δεν με έχει πιασει καλα παντα ειχα αγχος ετρεχα και κουβιομουν συνεχεια γτ δεν μπορουσα να κατσω ακίνητος. Μονο μια φορα δεν με επιασε τοσο πολυ....