χωρισμος(?) μετα απο 3,5 χρονια
Γεια σας.Εδώ και πολύ καιρό είμαι αρκετά μπερδεμένη στα προσωπικά μου και αποφάσισα να σας γράψω και να διαβάσω τη δική σας οπτική πάνω στο θέμα μου.Λοιπόν ξεκινάω.
Χώρισα μετά από 3,5 χρόνια σχέσης μετά από έναν τσακωμό για ένα όχι και τόσο σημαντικό θέμα.Αυτός βρισκόταν μακριά,ειπώθηκαν άσχημα λόγια και αποφάσισα να κρατήσω απόσταση για να δω αν θα ενδιαφερθεί και πόσο θα το τραβήξει μέχρι να τα ξαναβρούμε.Κάπως έτσι πέρασαν 2 εβδομάδες όπου και οι 2 είχαμε βάλει μπροστά τον εγωισμό μας ,όταν αποφάσισα να του στείλω για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση.Η απάντηση που πήρα ήταν πως τον είχαν πειράξει κάαποια πράγματα και αποφάσισε να απομακρυνθεί, μάλιστα μου είπε πως ήταν τόσο πολύ θυμωμένος μαζί μου που είχε αποφασίσει να μην μου ξαναστείλει ποτέ. Η απαντηση μου ηταν πως μετα απο τοσα χρονια μου αξιζει να εξαφανιστει χωρις καν να πει οτι δεν θελει να ειμαστε πια μαζι; Αποφασίσαμε έτσι να μιλήσουμε από κοντά και του έδωσα χρόνο να σκεφτεί και να μου πει αυτός να βρεθούμε όταν νιώσει έτοιμος.Μετά από 5 μέρες μου στέλνει μήνυμα όχι για να κανονίσουμε να μιλήσουμε αλλά με ρωτούσε τα νέα μου και μου μιλούσε για τη δουλειά του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Μετά από 5 μέρες πάλι μήνυμα,πάλι τα ίδια , καμία νύξη να μιλήσουμε από κοντά για το θέμα μας.Πέρασε ένας μήνας σιγής όπου αποφάσισα να του θυμήσω και πάλι πως πρέπει να μιλήσουμε από κοντά.Αυτός ήταν πολύ αρνητικός και μου ελεγε πως δεν εχουμε τιποτα να πουμε και δεν καταλαβαινει γιατι θελω να βρεθουμε απο κοντα και φρασεις οπως "τώρα με θυμήθηκες και ενα μήνα τι έκανες" και "πως και επιμένεις ακόμα και δεν έχεις προχωρήσει".Φυσικά του απάντησα πως του έδωσα χρόνο και δεν ήθελα να τον πιέσω και πως όταν κάποιος είναι σημαντικός για σένα δεν σταματας να προσπαθεις.Ετσι μου στελνει μετα απο 20 μερες και μου λεει να βρεθουμε οταν ανέβουμε και οι δυο στην πόλη που σπουδαζουμε.Τελικα αυτος δεν ανεβηκε και μου ειπε να του στειλω μνμ οταν γυρισω πισω.Τελικα οταν γυρισα βρεθηκαμε.πηγαμε για καφε και ηταν σαν να μην περασε μια μερα,ήταν ευδιάθετος και μιλούσε όμοργα.Φυσικα δεν έγινε καμια συζητηση για τη σχεση μας,ενω στην πραγματικοτητα γιαυτο βρεθηκαμε να ξεκαθαρισουμε τι εγινε τοτε και οχι να κανουμε πλακιτσα και να πουμε τα νεα μας.Μετα τον καφε ακολουθησε σεξ στο σπιτι του,και οταν τελικα τον ρωτησα τι θα γινει με μας μου απαντησε"μια χαρα δεν περασαμε γιατι θες τωρα να στεναχωρηθουμε; και αυτη η συζητηση ειναι μεγαλη και θα γινει αλλη στιγμη".Εφυγα, δεν ειχαμε καποια επικοινωνια,ανεβηκα αθηνα και ανεβηκε και αυτος για να με δει και μου εστειλε μηνυμα να βρεθουμε σπιτι μου.Παλι τα ιδια σκηνικα ,πλακιτσα, καλη διαθεση, συζητηση περι ανεμων και υδατων, σεξ. Παλι τον ρωτησα τι θα γινει και παλι η απαντηση που πηρα ηταν η συζητηση αυτη θα γινει αλλη στιγμη .Οταν ξαναανεβω θα κανονισουμε να βρεθουμε και να μιλησουμε.Περασε 1,5 μηνας χωρις σχεδον καμια επικοινωνια οταν ηρθε και παλι αθηνα και του εστειλα μηνυμα να βγουμε.Σε αυτον τον 1,5 μηνα που περασε εγω εβγαινα και γενικα φροντισα να βγει μια αλλη εικονα,της κοπελας που περναει καλα και που ισως να υπαρχει και κατι καινουριο στη ζωη της.Βγηκαμε λοιπον ενα βραδυ και ολα κυλουσαν ομορφα.Γυρισαμε σπιτι και στην εξωπορτα μου λεει "εγω δεν θα ανεβω πανω ενταξει;" ηταν μια πολλη αμηχανη στιγμη,ενιωσα πολυ ασχημα,απαντησα ενα ενταξει οταν αλλαξε γνωμη και ειπε τελικα θα ανεβω για 5 λεπτα και τελικα εμεινε να κοιμηθουμε μαζι.Αυτη τη φορα δεν υπηρξε σεξ.Το μονο ερωτικο ηταν λιγα τρυφερα φιλια στο στομα και προσωπο που μου εδωσε αυτος τελειως ξαφνικα την ωρα που ειχα κλεισει τα ματια μου.Το επομενο πρωι σηκωθηκαμεετοιμαστηκαμε και αυτος πηγε σπιτι του και εγω εξω.
Ξερω οτι ισως ειναι η κλασσικη περιπτωση της καβατζας.Ωστοσο οσο τα ειχαμε ημασταν μια χαρα,το πηγαιναμε σοβαρα και την τελευταια φορα που ειχαμε βρεθει ειχαμε περασει ομορφα.Δεν καταλαβαινω πως ενας τσακωμος τον επηρεασε τοσο πολυ,γιατι στην αρχη ηταν δεκτικος να μιλησουμε,μετα δεν ηθελε με τιποτα και οταν τελικα το αποφασισε δεν μιλησαμε ποτε και ακομα και σημερα ειμαστε σε αυτη τη μπερδεμενη φαση.Αυτη η ιστορια τραβαει 5 μηνες τωρα απο τη μερα που τσακωθηκαμε.Ακού γνωμες και συμβουλες.Ευχαριστω για το χρονο σας και συγγνωμη για το τεραστιο και λιγο μπερδεμενο κειμενο :)