Στυτική δυσλειτουργία, μήπως φταίω εγώ;
Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας πω και γω την εμπειρία μου με τον σύντροφο μου. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα. Από την αρχή δεν μπορούσε, λειτουργούσε με Βιάγκρα. Στην συνέχεια τα έκοψε για ένα διάστημα ήταν κάπως καλά τώρα όμως τα πράγματα είναι χειρότερα. Από ότι μου έχει πει τον τελευταίο χρόνο η και περισσότερο δεν έχει στύση ούτε με τον αυνανισμό ή είχε περιστασιακα. Είχε μια πολύ μεγάλη αποχή από το σεξ - χρόνια, του έτυχε μια ευκαιρία πριν από εμένα αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Η έτσι λέει τουλάχιστον. Το θέμα είναι ότι μένουμε μαζί. Και όταν δεν μπορεί να κάνουμε σεξ απελπίζεται δεν το δείχνει αλλά λίγο μετά μου ζητάει να χωρίσουμε γιατί δεν μπορεί να με ικανοποιήσει. Έχουμε μια αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας. Αυτός είναι πλέον 40. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να του φερθω. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο αλλά δεν δέχομαι να με χωρίζει κάθε φορά που δεν μπορεί. Δεν ξέρω πως να αντίδρασω πλέον τι να κάνω για τον βοηθήσω. Ευχαριστώ που με ανεχτηκατε.