Αισθημα οτι εχει κολησει κατι στο λαιμο (δεξια μερια)
Καλησπέρα σας,
Ειμαι 27 χρονων και πριν 3 χρόνια επαθα ελικοβακτηριδιο. Παρολο που πηρα αντιβιωση εκανα περιπου 1.5 χρονο να ξεπερδεψω γιατι δεν ειχε φυγει τελικα. Αφου εφυγε, με τοσο αγχος και κρισεις πανικου που μου δημιουργησε (επειδη ειχα ταση για εμετο ολη την ωρα ενω εγω νομιζα οτι εχει φυγει το ελικοβακτηριδιο) νιωθω στην δεξια μερια του λαιμου μου κατι να υπαρχει εκει και να μην φευγει με τιποτα και αν φαω και βαρια το νιωθω πιο εντονα.
Το θεμα ειναι οτι εχω κανει απειρες εξετασεις για το εντερο και το στομαχι και γενικα πολλες ακτινογραφιες ανω-κατω κοιλιας και το μονο που μου διαιγνωσαν ειναι "ευαισθητο εντερο" ολα τα υπολοιπα ητανε τελεια απο εξετασεις περα απο την παλινδρομηση οταν ειχα το ελικοβακτηριδιο.
Υπαρχει περιπτωση αυτο με το λαιμο να ειναι ψυχοσωματικο? Να σημειωσω οτι εχω φουσκωματα στο εντερο κτλπ. και καθε φορα που τρωω φευγει για μιση ωρα το πολυ το αισθημα στον λαιμο, αλλα νιωθω οτι αμα πιω καφε θα με πιασει ταση για εμετο οπως παλια και γενικα δεν φευγει αυτη η αισθηση οτι κατι εχω στο λαιμο. Επισης αν ειναι ψυχοσωματικο υπαρχει καποια ψυχοθεραπεια για αυτο?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.