Χωρισμός μετά από 5 χρόνια
Καλημέρα. Είμαι 39 ετών και είχα σχέση με κάποιον 48 ετών εδώ και 5 χρόνια. Πιστευα ότι με αγαπούσε & ότι είμασταν ευτυχισμένοι.
Πριν 1 εβδομάδα μου ειχε πει ότι θα βγει με 1 φίλο του αλλά όταν γύρισε έτρεξε αμέσως στην τουαλέτα κ έβαλε το πουκάμισο του στα άπλυτα (κάτι που δεν συνηθίζει). Έτσι έκανα κ εγώ κάτι που δεν είχα ξανακάνει: να το μυρίσω. Όντως μύριζε γυναικείο άρωμα. Όταν του το είπα το αρνήθηκε.
Γενικά έπιανα στην ατμόσφαιρα ότι κάτι δεν παει καλα οπότε 3-4 μέρες μετά τον ρώτησα αν έχει βρει άλλη & μου απάντησε ότι βγήκε 1 φορά με κάποια αλλά δεν έκαναν σεξ & ότι θέλει να το ξεπεράσουμε κ να το αφήσουμε πίσω μας. Εν τω μεταξυ εκείνη τη μέρα μου πρότεινε να κάνουμε ντους μαζί κ σχολίασε ότι με θέλει όπως πάντα…. Το βραδυ πήγαμε σε φιλικό σπίτι κ όλα οκ. Χθες βραδυ μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε. Έκλαιγε κ έλεγε ότι είμαι η καλύτερη σχέση που ειχε, ότι του έχω φερθεί τέλεια, ότι ξέρει ότι κάνει λάθος κ θα το μετανιώσει & ότι είμαι ο κοντινότερος άνθρωπος που έχει.
Να αναφέρω εδώ ότι μένουμε μαζί στο σπίτι που έμενε εκεινος αρχικά & εγώ δεν δουλεύω. Του είπα ότι θέλω να φύγω το συντομότερο δυνατόν αλλά επιμένει να μείνω κανα 2 μήνες να βρω δουλειά κ σπίτι & μάλιστα να βοηθήσει κ με το ποσο για την ενοικίαση σπιτιού.
Όταν κοιμήθηκε διάβασα τα μηνύματα που αντάλλασσε με την άλλη τα οποία ήταν αρκετά πιπεράτα. (Ξέρω κατινιά αλλά έπρεπε να μάθω την αλήθεια). Του το είπα κ επιμένει ότι δεν έχουν κάνει σεξ ότι δε θέλει να φύγω κ μέχρι να φύγω δεν θα μιλήσει ούτε θα δει την αλλη… Και ρωτάω έχει λογική αυτό; Τι με θέλει εδώ; Γιατι να μην φύγω κ να ζήσει τον έρωτα του; Δε καταλαβαίνω ειλικρινά.
Δε μπορώ να τον βλέπω καν με πονάει πολυ γιατί τον αγαπάω ακόμα κ θα ήθελα να μην χωρίσουμε αλλά δε θα γίνει αυτό δυστυχώς… Θα ήθελα να φύγω κ τώρα αλλά δυστυχώς δεν έχω ούτε χρήματα ούτε κανέναν να βοηθησει ούτε γονείς ούτε φίλους. Που θα βρω δουλειά που θα μείνω πως θα ζήσω πάλι μόνη μου; Δεν αντέχω να ζω χωρίς αυτόν...