Δεν μπορώ να κοιμηθώ και όταν κοιμάμαι δεν κοιμάμαι καλα
Γεια σας,ειμαι καινούργια εδώ είναι η πρώτη φορά που γράφω σε εσάς.Λοιπον,ειμαι 20 χρόνων ,σπουδάζω και έχω σχέση με ένα παιδί 2 χρονια μεγαλυτερο μου εδώ και 2 χρόνια,είμαστε πολύ καλα πάρα τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.για να είμαστε μαζι μιας και όλοι ήταν εναντίον μας.Αυτο έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε δεθεί πολύ και για περίπου 5 μήνες μέναμε μαζί στη πόλη που σπούδαζαμε.Πριν περίπου 3 με 4 μήνες πήρε πτυχίο και γύρισε στη πόλη μας(είμαστε απ την ίδια πολη) και μένω μόνη μου από τοτε αν και έχει έρθει 3 φορές να με δει και είμαστε πολύ καλα.Παρολα αυτά από όταν έφυγε δεν κοιμάμαι καθόλου και άμα με πάρει ο υπνος Δεν κοιμάμαι Καλά.Με βασανίζουν από όνειρα και εφιάλτες μέχρι και ταρακουνηματα μικροί σπασμοί θα μπορούσα να τους πω που με ξυπνούν και μου προκαλούν ταραχή.Ως αποτέλεσμα δεν έχω ενεργεία παίρνω βιταμίνες για να αντέχω την καθημερινότητα μου.Εχω δοκιμάσει πολλά ηρεμιστικά βότανα όπως αρχικά Λουίζα και μετά πασιφλωρα.Τιποτα από αυτά δεν με βοήθησε.Θα εκτιμούσα τις γνώμες σας.