Παιδιά είναι λίγο ανοησία αλλά είδα στο όνειρο μου ότι ο γιατρός μου έκανε διάγνωση πως έχω καρκίνο και αυτό μαζί με την αρωστοφοβοια μου με έκανε να έχω τρελαθεί από το άγχος μου
Printable View
Παιδιά είναι λίγο ανοησία αλλά είδα στο όνειρο μου ότι ο γιατρός μου έκανε διάγνωση πως έχω καρκίνο και αυτό μαζί με την αρωστοφοβοια μου με έκανε να έχω τρελαθεί από το άγχος μου
Στον ύπνο μας βλέπουμε όλα αυτά που σκεφτόμαστε.. Έχεις τόσο μεγάλο άγχος υποσυνείδητα για αυτο το θέμα που το είδες μέχρι κ στον ύπνο σου.. Ξέχασε το!!
Εστάλη από WAS-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App
φιλε μου εγω στα ονειρα μου βλεπω οτι πεταω... λες να μπορω στα αληθεια?
Μαλλον γι αυτο το ειδες
Κ γω που ειμαι αρρωστοφοβικη βλεπω τέτοια κ ακριβως τι ιδιο. Επίσης βλεπω οτι κλαιω με σπαραγμους, ότι πεθαίνω κ οτι παθαινω κάθε ειδους αρρωστια
Ολεσ ετσι ειστε η αλλη απο τη σλοβενια βλεπει οτι πνιγεται καθε βραδυ γαμω το διαολο σασ γαμω γαμω το συστημα σασ ουτε γυμναστικη κανετε μονο καφεδεσ τσιγαρα
Σασ φταινε οι αντρεσ μετα που ειναι αντρεσ αυτοι που ειναι αδερφεσ κανετε σχεση για κανονικουσ ευτυχωσ τουσ πνιγουν για να μη χαλασει η ρατσα γαμω το διαολο σασ γαμω
Ευχαριστώ πολύ iwanna απλά ολο αυτο με έχει κούραση τόσο πολύ νιώθω σαν 70 χρονών