Originally Posted by
Kostas_14
Κατ'αρχήν έχω να σου πω ένα μπράβο που αναγνωρίζεις το λάθος σου και θέλεις να το διορθώσεις. Μπορεί να σου φαίνεται αυτονόητο, αλλά για άλλες οικογένειες, όπως η δικιά μου, δεν είναι.
Τώρα το σημαντικότερο λάθος που το επισήμανες και εσύ, είναι ότι έκανες ρεζίλι τον γιο σου, μπροστά στα άλλα τα παιδιά. Ποτέ δεν το κάνουμε αυτό, ποτέ. Ξέρω τι σημαίνει να σε κάνει ρεζίλι ο γονιός σου, το ξέρω πολύ καλά και είναι από τα χειρότερα συναισθήματα.
Από την άλλη, έπρεπε να το ψάξεις και εσύ πιο πολύ. Με την λογική πάντα, δεν υπάρχει κάτι δωρεάν φίλε μου στην σημερινή ημέρα. Τα πάντα πληρώνεις, οπότε έπρεπε από την μεριά σου, να το ψάξεις το θέμα περισσότερο.
Σίγουρα 50 ευρώ το μήνα είναι αρκετά, αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να τον γράψεις κάπου αλλού που να του αρέσει, ίσως με λιγότερα χρήματα. Το ότι του εξήγησες είναι καλό, δώσε του όμως και λίγο χρόνο να ηρεμήσει. Μην τον πιέζεις προς το παρόν.
Δες με την γυναίκα σου, αν μπορεί το παιδί να συνεχίσει εκεί, αλλιώς να βρείτε κάποια άλλη ασχολία. Αν και δεν νομίζω το ίδιο το παιδί να θελήσει να ξανά πάει εκεί.