Γεια σας παιδια,
βασικα δεν ξερω ακριβως πως να περιγραψω το θεμα μου...ζω στην Αγγλια και μπορω να πω ότι η ζωη μου εδώ μ αρεσει αρκετα δλδ κανω κατι που μου αρεσει, εχω μια πολυ καλη φιλη που από τυχη ηρθαμε στην ιδια πολη και γενικα είμαι ευχαριστημένη από εδώ. Αλλα τις τελευταίες μερες νιώθω σαν κατι να ερχεται η μαλλον σαν κατι να περιμενω. Βασικα νιώθω ότι η ζωη μου δεν είναι ακριβως γεματη. Όταν το συζητησα αυτό με αυτην την φιλη μου και γενικα με ατομα που εμπιστεύομαι μου ειπαν ότι και καλα είναι νωρις για να μπουν όλα σε σειρα και ότι πρεπει να κανω υπομονή και ότι τα καλυτερα δεν εχουν ερθει και τετοια (την μισω αυτην την εκφραση). Αλλα εγω νιώθω ένα μεγαλο κενο και νιώθω ότι δεν είναι ακριβως στο χερι μου να το γεμισω...δεν μπορω να προσδιορίσω ακριβως τι κενο είναι αλλα νιώθω σαν κατι να πρόκειται να γινει αλλα ρε παιδια οκ χαρουμενη με την ζωη μου εδώ αλλα δεν νιώθω γεματη...και δεν ξερω αν αντεχω να περιμενω να γεμισει αυτό το κενο και γενικα δεν ξερω τι φταιει...εχει κανεις καμια ιδεα πως θα μπορουσα να κινηθω?Η εχει υπαρξει κανεις σ αυτην την θεση?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Λιζα