Θα προσπαθησω να ειμαι συντομη ...
Εχω εναν πολυ καλο φιλο απτο λυκειο ακομα, δλδ μια 10ετια τωρα. Μου αρεσε και λιγο αλλα τα ειχε με μια φιλη της αδερφης μου και αυτο και μονο ηταν αρκετο για να με κρατησει πισω. Πριν καιρο ειχαμε βγει παρεα και ειχε ερθει και ενας φιλος του. Ντιπ ηλιθιος. Και επειδη εχω την ταση να προσελκυω ηλιθιους...μου ειχε πει ο φιλος μου πως αυτος ηταν ερωτευμενος μαζι μου. Εγω ουτε καν ... Και του τοχα πει του φιλου μου. Αλλα οταν βγαιναμε οι 2 μας μου εφερνε και αυτον...Αρχισε αυτος να μου στελνει ποιηματα, μηνυματα, λουλουδια κτλ.....Του ειπα πως παντρευομαι το καλοκαιρι (δεν παντρευομαι λολ), του αλλαζα συζητηση κτλ αλλα δεεεεν.... Μια μερα λοιπον βγηκα μονη εγω με τον φιλο μου και του ειπα πως θα ηθελα να του πει να σταματησει να μου μιλαει γιατι νιωθω πολυ παραξενα. Ο φιλος μου λοιπον του τοπε...οκ...αλλα μετα ο φιλος μου μου ειπε ποσο πληγωθηκε ο αλλος....και ποσο στενοχωρηθηκε ξερω...και οτι του ξεριζωσα τη καρδια και αλλες μπουρδες. Δεν με ενδιαφερει και ιδιαιτερα διοτι εγω αισθανθηκα σχεδον παρενοχληση. Εχω νευριασει με τον φιλο μου..γιατι να με υπερασπιστει στην αρχη και μετα να μου λεει ποσο πληγωθηκε ο αλλος? Αφου δεν με νοιαζει. Δεν καταλαβε οτι ενιωσα παρενοχληση? Δεν ξερω...καπως με ξινισε ολο αυτο...σκεφτομαι να μην του ξαναμιλησω του φιλου μου. Γνωμες?