Έχει τύχει σε καποιον/καποια να φοβάται να κάνει σεξ ενώ είναι σε μεγάλη ηλικία?
Printable View
Έχει τύχει σε καποιον/καποια να φοβάται να κάνει σεξ ενώ είναι σε μεγάλη ηλικία?
..............
Άσε το σεξ, Χριστούγεννα είναι
τι σχεση εχει που ειναι χριστουγεννα?
υπαρχει λογος φοβου αποστολια? ασχημη εμπειρια? πονος ισως? απεχθεια προς τον αλλον?
Ακόμη δεν έχω βρει την ρίζα του προβληματος ούτε με την ψυχολόγο μου.είχα πολύ πίεση από την πρωτη μου σχέση δεν καταφεραμε ποτέ να ολοκληρωσουμε και έτσι με χωρισε.έκτοτε επεσα σε κατάθλιψη για έναμιση χρόνο επέρνα αγωγή. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά συνηλθα σχεδόν εκανα νέα σχέση αλλά δυστυχως ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε.
Έκανα σχέση σε μεγάλη ηλικια.στα 27.τώρα είμαι 30
Πολύ νέα δεν είμαι. Απλά ρώτησα μήπως υπάρχει και κάποια άλλη που να είχε αντιμετωπίσει κάποιο αντίστοιχο προβλημα
μεγαλη ηλικια τα 27?
και θεωρεις μεγαλη ηλικια και τα 30? ή οτι είναι μεγάλη για να κανει καποιος πρωτη φορα σεξ? γιατι και στα 2 ερωτηματα ειναι οτι τα 30 δεν ειναι μεγαλη ηλικια. αν τα 30 ειναι μεγαλη ηλικια...τοτε ας μας παρει καποιος τα μετρα να ησυχασουμε απο τωρα.
δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι φτιαγμενοι για να ειναι συνεχεια σε σχεση. εχω φιλες που ανα 2μηνο αλλαζουν γκομενο, αλλες που απτα 17 ειναι με τον ιδιο, και αλλες που κανουν σχεση ανα 10 χρονια και κραταει λιγο. ποιος θα σου πει οτι μια ηλικια ειναι μικρη η μεγαλη για σεξ η σχεση? γιατι το συγκρινεις με τους αλλους? οποτε θελεις και οποτε νιωσεις οκ θα κανεις και σεξ και σχεση
Για τέτοια θέματα σεξουαλικοτητας είμαι αρκετά μεγάλη. Αλλά ευτυχώς βρήκα έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει και με βοηθάει.