Διπολική και χρήση ουσιών
Καλησπέρα . Έχω διπολική εδώ και ένα χρόνο παίρνω lamictal effexor abilify και έχω σταθεροποιηθεί . Όμως ο γιατρός μου έχει απαγορέψει το αλκοόλ και την κάνναβη , διότι λέει ακυρώνει τα φάρμακα.Μου είπε να πίνω μια φορά την εβδομάδα αλκοόλ το πολύ. Εγώ χωρίς να του το πω μια στο τόσο κάνω χαζομάρες αλλά δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στη διάθεση μου , ίσως ελάχιστα για καμία μέρα το πολύ να αλλάζει. Είχε τύχει όταν πήγα στην Ολλανδία να καπνίζω κάνναβη για 5 μέρες συνεχόμενα + τα φάρμακα κανονικά και δεν έπαθα κάτι και αισθανόμουν ωραία. Μονάχα εδώ Ελλάδα που είναι κακής ποιότητας το αποφεύγω γιατί μια φορά φρίκαρα αρκετά νόμιζα ότι ίσως με ακολουθεί κάποιος και από τότε το έκοψα και έτσι δοκίμασα MDMA ( παράνομο αντικαταθλιπτικό που το παίρνουν σε πάρτυ και συναυλίες) με το οποίο πέρασα υπέροχα. Απλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο γιατρός μου απαγορεύει ουσίες ενώ σου δίνει όσο ζαναξ κλπ θες που και με αυτά μπορείς να πάθεις κακό και είναι εθιστικά.Γενικά δεν τρελένομαι για ουσίες απλά καμιά φορά θέλω να ξεδίνω και το αλκοόλ δεν μου αρέσει και τόσο.Παλαιότερα με έκανε μανιακό όταν δεν έπαιρνα τα φάρμακα.Όντως πρέπει να κόψω κάθε ουσία ή δε θα πάθω κάτι άμα κάνω χρήση που και που? Τι γνώμη έχετε για την χρήση ουσίων στη διπολική ? Γράψτε όσοι θέλετε τις εμπειρίες σας.