βοήθεια δεν ξέρω τι να κάνω
Γεια σας με λένε Αλέξη και είμαι 19 και θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας ..
Πριν 1 εβδομάδα γνώρισα από κάτι γνωστούς μια κοπελιά (19 χρονών) από την αρχή μου κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά δεν τις το είπα,με τα πολλά είπα σε μια φίλη μου να μιλήσει σε αυτήν και να μάθει.Περασαν οι μέρες και ξαφνικά μαθαίνω ότι και από αυτή υπήρχε ενδιαφέρον αλλά είχε αγόρι στον στρατό.
Μιλούσαμε και μου την έπεφτε και ξαφνικά μου λέει πάμε για καφέ εγώ έκπληκτος δέχομαι .Την επόμενη μέρα την περιμένω με το αμάξι και όταν φτάνουμε στην καφετέρια από το πουθενά με φιλάει .
στην καφετέρια ήμασταν συνεχεία αγκαλιά φιλάκια και τα λοιπά .Όταν φεύγαμε μου λέει να πάμε στο σπίτι μού δέχομαι, εκεί τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά από ότι περίμενα άρχισε να με φιλα να την φιλώ και καταλήξαμε στο κρεβάτι .
Αρχίσαμε τα προκαταρκτικά και κάτι μέσα μου έλεγε να μην κάνω τπτ γιατι είχε αγόρι έτσι και έγινε δεν έκανα τπτ γιατι σκεφτόμουν τον άλλο στο στρατόπεδο.
Όταν της τα είπα αυτά αυτή έλεγε δεν την νοιάζει και θέλει να με νιώσει μέσα της της είπα όχι και σηκώθηκαμε μαζί και κάτσε με στο κρεβάτι και μιλούσαμε εκεί μου είπε ότι είμαι πολύ καλός για αυτήν το τι της βρήκα και τα σχετικά με τα πολλά πέρασαν μέρες χωρίς ένα μήνυμα .
την περνω τηλέφωνο να μιλήσουμε και να τις πω ότι θέλω να με ξεχάσει και ότι δεν έπρεπε να έχει γίνει όλο αυτό μου απαντά ότι είναι αδύνατον να με ξεχάσει από εκεί και πέρα έχω τρελαθεί δεν ξέρω τι να κάνω πείτε μου σας παρακαλώ!!!!