Καλησπέρα σας και χρονια πολλα με υγεία ψυχική και σωματική.
Σας γράφω διότι καταστρέφεται η ζωη μου (ή ετσι νιωθω τουλάχιστον) εδω και πολυ καιρό και αν και νόμιζα οτι θα καταφέρω να ορθοποδήσω μόνος μου ειλικρινα δε παει αλλο, πλέον σκέφτομαι ακομα και την αυτοκτονία αν και ξερω οτι πρώτον δεν ειμαι ικανός για κατι τέτοιο και δεύτερον θελω υπερβολικά να ζήσω και εχω ενα σορό όνειρα (ίσως περα απο το φυσιολογικό κιολας)!!!! Πολλές φορες ομως εύχομαι στον θεο να με παρει να ησυχάσω πια απο όλη αυτη τη τυραννία και το ψυχοπλάκωμα και ειμαι μόλις 25 χρονων!!!!!!!!!!
Ξερω τι ειναι σωστό και τι λαθος, εχω αντίληψη των πραγμάτων δεν ειμαι τρελός. Ξερω που ειναι η ζωη και πως να τη ζήσεις γι αυτο εχω και πολλα όνειρα αλλα το θεμα ειναι οτι δε μπορω πλέον ουτε απο το σπιτι να βγω. Εχω απίστευτα νεύρα, φόβο για τα παντα, δε μπορω να κανω τίποτα μόνος μου, εχω χάσει ολους τις φιλους μου και δε μπορω να βρω αλλους γιατι βγάζω ενα πρόσωπο που παρεξηγείται, το άγχος μου απο το πρωι μέχρι το βράδυ ειναι ανυπόφορο σε σημείο που μουδιαζω και νιωθω να πονάει η καρδιά μου, ειμαι δυστυχισμένος γενικότερα δεν μπορω να ευχαριστηθώ τίποτα. Κοιμάμαι πρωι ξυπνάω βράδυ (προφανωσ Εδω και μήνες σταμάτησα τη δουλειά) και εδω και χρονια δε μπορω να παχυνω μετα απο ενα σοβαρό τρακάρισμα που ειχα όσο και να προσπαθώ.
Γενικότερα η ζωη μου μέχρι το τρακάρισμα ειδικά ήταν ιδανική, ενιωθα ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο και η αύρα μου έβγαζε το ίδιο. Δε κόλλαγα πουθενά και ουτε περίμενα να παθω όσα εχω παθει τωρα σε καμια περίπτωση!!!! Νιωθω πως δεν υπάρχει γυρισμός και με φρικάρει αυτο... θελω να γυρίσω τον κόσμο, να κανω εξτριμ σπορτς, να ρουφήξω τη ζωη μέχρι το μεδούλι και μια το προβλημα μου μια η οικονομική δυσχέρεια μου βάζουν φρένο και μια ζωη εχουμε οχι δεύτερη, στεναχωριέμαι και πονάω και μαραζωνω στην ιδέα και μόνο να μη καταφέρω να ζήσω αυτα που εχω ονειρευτεί!!!!!!!!!
Καταθληψη λεει το γνωστό ψευτοτεστακι του Ίντερνετ... αλλα αμα ειναι κατι αλλο; Κατι νευρολογικό παράδειγμα; Και δε θελω να μπλέξω με χημειες και πρεζοκουμπα ρε γαμωτο δε θελω με τίποτα! Εκτός αν ειναι κατι καινούργιο και σίγουρο και απολύτως ασφαλές... μπορείτε να μου πείτε εάν ξέρετε κατι Επ αυτού!
Συν της αλλης.... που να παω τωρα που το πήρα απόφαση να μιλήσω σε ειδικό; Μένω αθηνα κέντρο και οι δικοί μου θελουν να με πάνε στο Αιγινήτειο... αλλα εκει η μούρλια παει σύννεφο :P και οι γιατροί θα με πλακώσουν σε τίποτα χάπια φοβαμαι και θα γίνω ζόμπι. Εγω θελω να ειμαι αθλητής και να κανω καλή διατροφή και γενικότερα να μη μπλέξω με αυτα. Κατι εναλλακτικό υπάρχει; Γνωρίζουμε; Ενα κέντρο που θα με βαλει κάτω θα μου κανει τεστ θα βρει ακριβως τι εχω και θα βρουμε θεραπεία με γνώμονα οτι εχουμε 2018 και οχι 1990 υπάρχει; Θελω να κανω το καλυτερο και να μη πεσω σε παγίδα γιατι κρέμεται η εξέλιξη της ζωής μου απο μια κλωστή. Οποτε και εδω οποίος ξέρει ας με συμβουλέψει που μπορω να παω...
Σας ευχαριστώ πολυ ολους και συγνωμη αν το κείμενο ειναι κάπως κακογραμμένο το έγραψα στα γρήγορα γιατι κουράζομαι πλέον και αυτο να κανω. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και ξαναλέω υγεία πανω απο ολα!
Υ.Γ δε ξερω αν ποσταρα στη σωστή ενότητα, ας μεταφερθεί αν έκανα λαθος παρακαλω