γεια σας και συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο...τους τελευταιους μηνες σκεφτομαι πολυ συχνα τις φιλικες σχεσεις και γενικα αισθανομαι ασχημα για καποια πραγματα τα οποια μου φαινονται και εμενα καποιες φορες παραλογα απλα δεν ξερω, δεν μπορω να ελεγξω τις σκεψεις μου... λοιπον εγω σπουδαζω, ειμαι 3ο ετος , η παρεα μου απο το 1ο ετος δεν γινοταν να συνεχισει να υπαρχει καθως η μια κοπελα βρηκε σχεση και εκοψε επαφες και με την αλλη κοπελα δεν ταιριαζαμε ( πραγμα το οποιο φανηκε οταν μειναμε οι 2 μας ) καθως εχουμε τελειως διαφορετικα γουστα( επισης αυτη η κοπελα ηταν μεγαλυτερη τελειωσε και γυρισε στο πατρικο της) . το καλοκαιρι λοιπον που περασε ημουν αποφασισμενη οτι οταν γυρισω παλι στον τοπο σπουδων μου θα βρω ατομα της δικης μου 'φασης', να κανω πραγματα που θελω. στην αρχη γνωρισα αρκετα ατομα και ημουν αρκετα ανοιχτη . γνωρισα μια κοπελα απο αθηνα η οποια ειναι αρκετα κοινωνικη και η οποια μου γνωρισε και αλλα ατομα. συνολικα ειμαστε μια μεγαλη παρεα απλα εγω αυτο που εχω αρχισει να καταλαβαινω ειναι οτι δεν με εκφραζει η μαζωξη τοσων ατομων για καθε μερα...το συζητησα με την κοπελα που μου τους γνωρισε και μου πε να κανω ο,τι εχω αναγκη εκεινη θα ειναι διπλα μου αλλα πιστευει οτι ο λογος που νιωθω μοναξια στην μεγαλη παρεα ειναι η ελλειψη προσωπικης σχεσης , πραγμα το οποοιο μπορω να αλλαξω με το να ερθω πιο κοντα σε καποια ατομα... λοιπον μεσα στην παρεα εχω ερθει πιο κοντα με 3 κοπελες ομως εχω αρχισει αρκετες φορες να νιωθω τυψεις που μπορει να θελω να βγω μια μερα με την μια η να θελω να βγω με καποιον εκτος παρεας και να θελω να πω σε καποια συγκεκριμενα ατομα....γενικα απο εκει που ημουν πολυ καλα ανεξαρτητη και δεν σκεφτομουν πολυ , πλεον περναω μια φαση που σκεφτομαι .δεν θελω να ειμαι απολυτη και να πω οτι δεν με καλυπτει η παρεα πχ γιατι δεν ξερω τα ατομα τοσο καλα για να κρινω. εφοσον αισθανομαι καπως περιεργα θελω να γνωρισω και αλλα ατομα αλλα και να γινει αυτο δεν θελω να αφησω πισω καποια παιδια απο την παρεα ( δεν ξερω γιατι ..... σε μια περιοδο που εβγαινα με κατι παιδια και ελεγα μονο στην μια κοπελα ποτε δν ειχε υπαρξει θεμα , επισης γενικα εκτος απο τις φορες που θαα μαζευτουμε ολοι μαζι βγαινουν και μεταξυ τους καποια ατομα) . απλα αισθανομαι οτι θελω να χω καποια ατομα κοντα μου απο την παρεα και μετα να βγαινουμε και με τους υπολοιπους...αυτο ομως δεν ξερω κατα ποσο μπορει να συμβει γιατι εχουμε λιγο πολυ ερθει ολοι κονταα με διαφορετικαα ατομα ... ξερω τα ειπα μπερδεμενα γιατι και εγω ειμαι μπερδεμενη απλα δεν μπορουσα να περιμενω να εχω σε μια ταξη τις σκεψεις μου μεχρι να γραψω εδω καθως καθε μερα τα σκεφτομαι σε υπερβολικο βαθμο και δεν αντεχω αλλο. απο την μια λεω περνα καλα βγες δες το πιο χαλαρα εξαλλου εισαι 3ο ετος και εχεις δει οτι και τα ατομα που νιωθεις κοντα σου μπορει να γινουν παρελθον ...απο την αλλη αναζητω την σταθεροτητα. βεβαια ειχα συνηθισει παντα ετσι καθως και στο πατρικοο μου εχω την κολλητη μου μονο πλεον αλλα και στον τοπο που σπουδαζα ημασταν 3 κοπελες και βγαιναμε και με αλλους οποτε παντα ειχα αυτους τους ανθρωπους να ξερω οτι ειναι "σιγουροι" οτι αυριο πχ θα τους δω , οτι ειναι δεδομενοι κατα καποιο τροπο, οτι ειναι συγκεκριμενοι .. Γενικα εχω μπει σε ενα τρυπακι του να σκεφτομαι τα παντα....εν τελη ποια η λυση, να γνωρισω και αλλα ατομα και οποιος θελει να ακολουθησει , εφοοσον δεν θελω πολλαα ατομα για καθε μερα να φυγω απο την παρεα για να κανω χωρο για αλλα ατομα ? πραγματικα δεν ξερω/