Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά
Είμαι αναστατωμένη γτ μόλις έμαθα ότι το βράδυ είμαστε καλεσμένοι στο σπίτι των γνωστών μας όπου εκεί θα είναι καλεσμένος και το παιδί αυτό που έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν ως πλατωνικό μου ερωτα που με είχε προσεγγίσει κ είχε γίνει κτ μεταξύ μας αλλά είχε παράλληλα και σχέση και εγώ πληγώθηκε γτ έπαθα καψούρα και το εξιδανικευσα θα σας στείλω και τα σχετικά λινκ για να σας βοηθήσω...
Το θέμα είναι ότι παρόλο που το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού όλο αυτό το στορυ....πάντα θα είναι ένα αγκάθι για μένα γτ μου έχει μείνει τρελό απωθημένο αυτός......
Δεν ξέρω τι να κάνω....Από τη μια θέλω τόσο πολύ να τον ξαναδω που μου δίνεται η ευκαιρία να το κάνω χωρίς να καρφωθω.
Από την άλλη τρέμω και φοβάμαι ότι μετά τη συνάντηση μας θα γίνω σκατα.....θα με πιάσουν οι προβληματισμοί μου για την ανύπαρκτη προσωπική μου ζωή εδώ και καιρό και για την αδυναμία να ερωτευτώ τόσο έντονα κάποιον και να είμαι μαζί του...θα με ρίξει πολύ γτ παντα ένιωθα ερωτοχτυπημενη όταν τον έβλεπα.
Επίσης φοβάμαι ότι επδ εγώ αυτή την ιστορία την εχω γιγαντωσει μέσα μου τρέμω ότι θα έρθω αντιμέτωπη με μια αδιάφορη συμπεριφορά από τη πλευρά του κατά τη συνάντηση μας που θα είναι και εντελώς φυσιολογική μιας που αυτός κάνει τη ζωή του και έχουμε να ειδωθουμε τουλάχιστον 3 χρόνια γτ άλλες φορές απέφευγα να ακολουθήσω την οικογένεια μου στην επίσκεψη κ έτσι το γλύτωνα ....
Δεν ξέρω τι να κάνω....δεν ειμαι καλά με έχουν πιάσει τα κλάματα (για βλακειες το ξέρω) αλλά εν ξέρω τι να κάνω....
Να πάω και να τον δω; πως θα κουλαρω τη συμπεριφορά μου για να μην καρφωθω απεναντι στους άλλους και σε εκείνον; το έχω κάνει κάποιες φορές στο παρελθόν αλλά είναι πολύ υποκρισία....θα με ρωτήσει για μένα για τη ζωή μου και δεν θέλω να του πω ότι είμαι σαν τη καλαμια στο κάμπο από σχέση....Δεν θέλω πάλι να ενθουασιαστω που θα τον δω και μετά να γυρίσω πάλι στο κενό και στο τίποτα γνωρίζοντας ότι ποτέ μου δεν θα μπορέσω να ζήσω αυτό που ήθελα μαζί του ....
Θα πέσω σε μελαγχολία....
Από την άλλη κάτι μέσα μου με καίει να τον ξανα δω και αν δεν πάω θα το κάνω με βαριά καρδιά παρόλο που θα γλυτώσω από το βάρος της συνάντησης....τι να κάνω δεν ξέρω;;
Γτ έπρεπε να συμβεί αυτό γαμωτο....;;