Originally Posted by
Poisen
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Βρίσκομαι στα 25 μου χρόνια έχοντας αποπερατώσει σπουδές (προπτυχιακές και μεταπτυχιακές ) και αποσκοπώ σε διδακτορικές
Τα τελευταία 2 χρόνια παρατηρώ ότι το άγχος μου έχει ξεφύγει και μ'έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Η ρίζα του προβλήματος ξέρω από που αρχίζει αλλά είμαι στην φάση όπου για παράδειγμα, ακόμα και αν πχ αύριο το πρωί έχω κανονίσει να πιώ καφέ μ'έναν φίλο μου κάπου, δέχεται τέτοιο μήνυμα ο εγκέφαλος το οποίο δε μου επιτρέπει να κοιμηθώ το βράδυ. Και φτάνω στο σημείο , αν πχ σε 3 μέρες έχω συνέντευξη για δουλειά, δεν θα κοιμηθώ για 3 βράδια!
Μόλις χθες, που μόλις για 3 βράδια δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου ( το πολύ δύο ώρες την ημέρα) και μιας και βρίσκομαι σε μια στενή επαρχεία, επισκέφθην έναν αξιόλογο ειδικό παθολόγο και μου έδωσε το xanax των 0,5 mg , ένα το βράδυ ίσα ίσα για να ηρεμεί το κεφάλι μου και να κοιμηθώ. Η χρήση του θα γίνεται μόνον και αυστηρά στις ημέρες στρεσαρίσματος . Όπως και έγινε , όπου και τελικά κοιμήθηκα συνόλικα ένα 6ωρο με ένα ξύπνημα ξημερώματα για ούρηση ( που δυστυχώς με κράτησε ξύπνιο 2 ώρες)
Επί της ουσίας νιώθω κουρασμένος σήμερα και σκέφτομαι αν φταίει γι'αυτό το xanan ή η 3ημερη αυπνία. Κυριότερα όμως, αυτή η (τρελά ) ανεβασμένη ανδρεναλίνη όπου για 3 μέρες (ανα τακτα χρονικα διαστηματα οταν εχω να κανω πχ μια συντενευξη και ακομα χειροτερα να πιω εναν καφε μ'εναν φιλο μου(!!)) που θα μπορουσε να οφειλεται;;;
ΥΓ 1) Επισκεφθην ενα ψυχιατρο του ΙΚΑ εν Αθηναις ο οποιος μου εγραψε αμεσως 3 φαρμακα (cipralex Cytalopram και ενα ειδικο για το αγχος) χωρις καν να μ'εξετασει. Ο παθολογος μου ειπε οτι μ'εβαλε αμεσως στα βαρια αλλα εγω δεν τα χρησιμοποιησα
ΥΓ 2) Προσεχω πολυ τον ευατον μου, ασχολουμαι με αθλητισμο και κατα περιοδους με πρωταθλητισμο, καθημερινη προπονηση, αριστη διατροφη και γενικα προσεχω την εμφανιση μου χωρις να αφηνω τον ευατον μου σε κρεπαλες κτλ κτλ κτλ
Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τον χωρο , θα χαρω να λαβω τις απαντησεις σας :) :)