Οπως εχω διπλα μου καρτελες με εφεξορ κ συμπληρωματα..αντι να παρω το προβιοτικο μου πηρα εφεξορ(ξανα)..πριν 15 λεπτα...υπαρχει περιπτωση να κανω συμπτωματα?θα με πειραξει...εχω πανικοβληθει.
Printable View
Οπως εχω διπλα μου καρτελες με εφεξορ κ συμπληρωματα..αντι να παρω το προβιοτικο μου πηρα εφεξορ(ξανα)..πριν 15 λεπτα...υπαρχει περιπτωση να κανω συμπτωματα?θα με πειραξει...εχω πανικοβληθει.
Οχι ...δεν θελω να τον ενοχλω...κολλαω να τον παρω
Τι δόση παιρνεις συνήθως? Δε μου εχει τυχει φίλη μου απλα σκεφτηκα να παρεις το γιατρο σου να σου πει , σημερα ειναι και σαββατο βέβαια
Για πάρε στο 1016 ειναι δωρεαν γραμμη με γιατρους, την βρηκα στον διαδίκτυο . Μπορεί αυτοί να ξέρουν
Αν παίρνεις συνήθως εφεξορ 150, τώρα απλά πήρες 300...δεν έχεις κάποιο θέμα γιατί η μέγιστη δόση είναι 375....αλλά γενικά προσοχή με τα χάπια... Μην βάζεις μαζί προβιοτικα μαζί με εφεξορ
Παιρνω 75 καθημερινα..δλδ τωρα εχω παρει 150.
Μολις καταλαβα οτι ντι για προβιοτικο πηρα εφεξορ...τοτε πηρα κ προβιοτικο. Τι θα παθω αν παρω κ προβιοτικο μαζι? Τωρα ειναι αργαααα
Λεω να ριξω κ ενα σπιρτο απο πανω κ να βγω Στην ταρατσα...οποιος μενει αθηνα να ανεβει ταρατσα του να δει τα πυροτεχνηματα....χαχαχ
Χαχαχ καλοοοο παει ναι!!! Ολε!!!
Κοιτα προς το παρον καλα νιωθω νορμαλ οπως πριν....αν σκεφτουμε κ οτι μηνα δεκεμβριο δεν πηρα 3 μερες χαπι, ισως δρασει συμπληρωματικά.
καλησπερα στην παρεα και καλη χρονια,μια ερωτηση για το εφεξορ,εγω περνω το ντεπρεβιξ που ειναι νομιζω η ιδια δραστικη ουσιο το 75mg,αλλα δεν ειδα σημαντικη διαφορα στην διαχειρηση του αγχους,ειμαι στον 5 μηνα που κανω την αγωγη,καμια παρομοια περιπτωση με το χαπι αυτο?
Ίσως δεν θα αλλάξουν πολλά αφού δεν είδες ακόμα αλλαγή
Βρε συ ανξιους, πριν ειχες κατααγχωθει που μειωσες τη δοση, τωρα κατααγχωθηκες που κατα λαθος μια μερα τη διπλασιασες... Δεν ξερω σε συ, μηπως γενικα εχεις θεμα με το αγχος; :p
Οκ περα απ΄την πλακα, δεν ξερω, μηπως τα δυο συνδεονται; Την προηγουμενη φορα ανησυχουσες μηπως η μειωση σου χαλασει τη σταθεροτητα που ειχες πετυχει με το εφφεξορ τοσα χρονια, και τωρα ξαφνικα "κατα λαθος" παρνεις διπλασια δοση και παλι αγχωνεσαι. Ισως το πρωτο περιστατικο με ολο το συνακολουθο αγχος, υποσυνειδητα εφερε το δευτερο. Μια σκεψη απλα.
εγω αγχος?? σωωωωωωωωπα καλεεεεε! τι λες τωρα? εγω?
χαχαχαχαχ!
εγω κ το αγχος ειμαστε αχωριστοι φιλοι απο γεννησιμιου μου!!!
παντως δεν επαθα τελικα τπτ απο την καταλαθος διπλασια δοση, ολα καλα, ζω.
τα κανεις ολα μηχανικα και γρηγορα και μετα δε θυμασαι τι εκανες ΠΙΟ ΑΡΓΑ σλοουλι