Originally Posted by
turbo
Εκει που ημουν αρκετα καλυτερα μεσω της φαρμακετικης αγωγης,ψυχοθεραπειας και της προσωπικης μου δουλειας (γυμναστικη ,εξοδοι,σχολη κλπ) εχω μια γενικη φαγουρα σε ολο το σωμα χωρις συγκεκριμενο λογο...και μη εχοντας μαθει απο τα λαθη μου ξαναχτυπαω google και βρισκω λεμφωμα...και θυμαμαι ενα διογκωμενο λεμφαδενα που ειχα πριν λιγο πριν ξεκινησουν τα συμπτωματα στη βουβωνικη χωρα(βεβαια ηταν για 2-3 μερες μετα ξαναγυρισε στο φυσιολογικο του μεγεθος)...πλεον προσπαθω να το βλεπω λιγο πιο λογικα το ολο θεμα εχω κανει εξετασεις αιματος οπου ολα ηταν φυσιολογικα (esr,crp,ldh) ο λεμφαδενας επισης πιθανον να ηταν πρησμενος απο μια τοπικη δερματιτιδα που ειχα σε εκεινη την περιοχη αλλα ειλικρινα το internet και το googlαρισμα συνολικα μονο κακο μου (μας) εχουν κανει...η φαγουρα με πιανει περισσοτερο οταν της δινω σημασια και αλλωστε πως να μη της δινω οταν καθομαι στο google και ψαχνω ιστοριες απο ανθρωπους που ειχαν τη συγκεκριμενη αρρωστια...τα γραφω αυτα για να καταληξω στο οτι το ιντερνετ σε εμας που ειμαστε νοσοφοβικοι ειναι ενας πολυ κακος συμμαχος και σε αυτη τη περιπετεια των 4 πλεον μηνων εμενα προσωπικα μονο κακο μου εκανε..να ειστε ολοι καλα!