Καλησπέρα μελη καλη χρονιά Θελω γνωμες για το abilify το προσθέτουμε με το γιατρο μου στα 2αντικαταθλιπτικα τι παρενέργειες φερνει;υπνηλια καθολου;το ξεκιναμε με σιρόπι σταδιακα
Printable View
Καλησπέρα μελη καλη χρονιά Θελω γνωμες για το abilify το προσθέτουμε με το γιατρο μου στα 2αντικαταθλιπτικα τι παρενέργειες φερνει;υπνηλια καθολου;το ξεκιναμε με σιρόπι σταδιακα
το ειχα δοκιμασει το abilify το παιρνα για 2 συνεχομενους μηνες (εχω διαγνωση σχιζοφρενειας)δεν μου εφερνε καθολου υπνηλια αλλα αντιθετα αυπνια και νευρα παρα πολλα.ημουν στη τσιτα συνεχεια μπορει να φταει το γεγονος οτι το αμπιλιφαι ειναι ηπιο για ψυχωτικες διαταραχες και να μην κανει καλη δουλεια.Καλη λεγεται κανει δουλεια στην καταθλιψη.Εξαρταται και απο τι πασχεις αν πασχεις απο ψυχωση οπως εγω θελεις τη μεγιστη δοση 30 mg και παλι καλα δεν γινεσαι πηγα να πλακωθω με ατομα στο δρομο εξαιτιας αυτης της αγωγης.Αν εχεις καταθλιψη η υπομανιες ισως βοηθησει στην κατασταση αυτη.Οι παρενεργειες ειναι εν κατακλειδι αυπνια,πονοκεφαλοι ενταση,αγχος,νευρα και το καλο ειναι οτι δεν αυξανει το σωματικο βαρος καθολου.Οι παρενεργειες αυτες φευγουν μετα απο καποιο διαστημα
Πασχω απο αγχώδη διαταραχή