Ρε παιδιά ειλικρινά μπορεί εμμέσως να το έχω ανοίξει ξανά το θέμα αλλά πρώτη φορά θα αναφερθώ σε αυτό
Προσπαθώ να χωθώ γενικά σε άτομα που γνωρίζω και περνάω καλά......Από επισκέψεις τώρα στις γιορτές με άτομα που συναναστραφηκα αντάλλαξα φβ έστειλα χαλαρά να βγουμε είπαμε οκει και να βγούμε και μου στέλνουν ότι δεν μπορούν τελικά ..........
Δεν ξέρω τι να κάνω οπότε πάω να γνωρίσω καινούριο κόσμο και κάνω κίνηση πάντα κάτι γίνεται και χανονται ....Δεν ζητάω απαραίτητα κολλητιλικια αλλά νέα άτομα να γνωρισω να βγω που θα περνάμε καλά....
Έχω μια γνωστή που το γυμναστήριο μου έχω καιρό να τη δω γτ δεν συμπίπτουν οι ώρες που πάμε γυμναστήριο και μου είχε στείλει να πάμε για καφέ αυτές τις μέρες.....της είπα οκει....Μετά από λίγες μερες της λέω τι κάνει και ποτέ μπορούμε να βρεθούμε εκείνη χάνεται μου απαντάει στο φλου....Μετά την αφήνω και ξαναμιλάμε με μνμ μου λέει ναι αμέ να κανονίσουμε και μετά μου λέει ότι δε προλαβαίνει και ότι έχει διάβασμα στη σχολή και δεν θα κανονίσει τπτ το σκ και από την άλλη βδομάδα να κανονίσουμε.........Και τέτοια πράγματα....εντωμεταξύ οπότε τη βλέπω στο γυμναστήριο καμία φορά..Μια χαρά μιλάμε και θα πούμε τα νέα μας....
Γενικά αυτό μου συμβαίνει πολύ έντονα με τους γύρω μου .....Είμαι η μόνη που της συμβαίνει αυτό μάλλον.... . γτ έχω διαβάσει σε άλλα θρεντ ανθρώπους που έχουν γνωρίσει παρέες και έχουν δικτυωθει και μια χαρά...τι να πω.....
Ειναι γεγονός ότι ο άλλος για να βγει μαζί σου πρέπει να σε έχει σε μια προτεραιότητα....να σε βάλει στο πρόγραμμα του για να βγείτε ......
Εγώ δεν έχω όμως καμία απαίτηση να με βάλει κάποιος προτεραιότητα στη ζωη του......απλά χαλαρά να βγαίνουμε και να κάνουμε παρέα ......
Πραγματικά με έχουν κουράσει οι δύσκολοι άνθρωποι, τα ντιβιλίκια και τα "δεν προλαβαίνω" θέλω να κάνω πιο εύκολη τη ζωή μου σε αυτά τα θέματα....
Έχω κάποιο μερίδιο ευθύνης ......;