Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει...
Καλησπέρα σας ,
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Είμαι 19 ετών και σπουδάζω σε ένα πολύ καλό πανεπιστήμιο . Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη . Οι γονείς μου ήταν πάντα δίπλα μου και γενικά δεν μου έλειπε τίποτα σαν παιδί. Σε κάποια φάση , στην 1η λυκείου συγκεκριμένα εμφάνισα κρίσεις πανικού , αγοραφοβία και λίγη κατάθλιψη. Με την κατάλληλη καθοδήγηση ψυχολόγου και φαρμακευτική αγωγή κατάφερα να ξεφύγω από όλο αυτό. Έτσι λοιπόν τα κατάφερα , πέρασα στον πανεπιστήμιο της επιλογής μου. Δεν είμαι ευχαριστημένη από την ζωή μου. Δεν νιώθω χαρούμενη. Ξυπνάω με το ίδιο βάρος κάθε μέρα. Με την σχολή μου δεν τα πάω τόσο καλά και ο λόγος είναι ότι δεν έχω όρεξη να διαβάσω. Με τους φίλους μου επίσης δεν τα πάω καλά. Έχω αλλάξει αρκετές παρέες , κυρίως επειδή βαριέμαι εύκολα και νιώθω απομονωμένη . Έχω ένα αγόρι εδώ και 2 μήνες με τον οποίον ήμασταν φίλοι από το πρώτο έτος της σχολής και στην αρχή ένιωθα πολύ ωραία μαζί του , αλλά τώρα όσο περνούν οι μέρες μιζεριάζω. Περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μαζί αλλά κάθε φορά που φεύγει με πιάνουν τα κλάματα. Μισώ τον εαυτό μου , μισώ τις επιλογές μου και γενικά έχω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Νιώθω ότι δεν αξίζω τίποτα αλλά κυρίως νιώθω ΜΟΝΗ. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να με αγαπάει κάποιος , πιστεύω ότι είμαι πολύ απαίσιο άτομο. Νιώθω μία θλίψη , η οποία δεν ξέρω από πού μπορεί να πηγάζει. Τι να κάνω ?