Ερώτημα 1 Απο ποιά ΒΑΣΗ ξεκινάμε και θεραπεύουμε την ΨΥΧΗ ? Ερώτημα 2 Τι είναι η ψυχή Κατά την κρίση των ψυχολόγων - ψυχιάτρων Ερώτημα 3 Ποιός δημιούργησε την ΨΥΧΗ ? Οποίος ειδικός και μη ας εκφράσει την άποψη του στα ερωτήματα.
Printable View
Ερώτημα 1 Απο ποιά ΒΑΣΗ ξεκινάμε και θεραπεύουμε την ΨΥΧΗ ? Ερώτημα 2 Τι είναι η ψυχή Κατά την κρίση των ψυχολόγων - ψυχιάτρων Ερώτημα 3 Ποιός δημιούργησε την ΨΥΧΗ ? Οποίος ειδικός και μη ας εκφράσει την άποψη του στα ερωτήματα.
θεραπευουμε τη ψυχη των λογικων και οι τρελοι θελουν να κανουν σεμιναριο στους ψυχολογους να μην ειναι τοσο νορμαλ γιατι βαριουνται.
ενας αερας σαν βοριας φου φου φου φυσα αγερι
και ομως ετσι ειναι συνηθως οι γυναικες πανε σε ψυχολογους επειδη εκπροσωπουν τη λογικη και οι αντρες δεν περνανε ουτε απ εξω γιατι εκπροσωπουν την ανταρσια και ετσι τα αντιθετα ελκονται αρα τρεις λαλουν ειναι η ιδια η ζωη που συσορευει τα αντιθετα σε ενα σημειο.
Ναι γιατί οι άντρες μας οδηγούν στον ψυχολόγο
Ψυχανάληση.
Εγώ φταίω γι αυτό το αποτέλεσμα,νιωθω περήφανη για σένα ,η ψυχανάλυση λοιπόν.Μπράβο καταλαβαίνεις λοιπόν μία συνεξάρτηση μεταξύ ασθενή και γιατρού,σε περίπτωση που είμαι ψυχίατρος ψυχαναλυτρια,αρνουμαι να σε κάνω ψυχανάλυση .Ή αυταπαρνηση....Σου χορηγω ολανζαπίνη για άλλο λόγο,ελλα μου ντε που έχω Ehlers Danlos Syndrom και το λάθος μου ακομα κάνει καλό.Ειναι σύνηθες να παίρνουν ολανζαπίνη οι ασθενείς με EDS.O λογως που μου χορηγήθηκε ήταν λανθασμένη παρόλαυτα δεν μπορείς να νιωσεις κάτι για ένα τέτοιο άτομο.